reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak szybko widoczny byl wasz brzuszek???

oj mała czarna Ty to chyba doczekać się brzusia nie możesz.;-)jak ja byłam w pierwszej ciązy to też brzuszek dopiero ok 19-20 tyg wylazł i to konkretnie...i też się zamartwiałam, wyczekiwałam...spokojnie jeszcze będzie balonik (choć nie musi) byle ciąża spokojnie przebiegała, a jeśli masz jakieś poważniejsze wątpliwości Twój lekarz prowadzący powinien je "rozwiać";-)pozdrawiam

reklama
Ja jak byłam w 7 miesiącu miałam gigantyczny brzuszek a na wizycie u lekarza była ze mną dziwczyna prawie płaska i też była w 7 miesiącu ale jej zazdrościłam bo mi tak strasznie nogi puchły a ona pracowała nadal i bardzo dobrze sie czuła nawet nie odczuwała ciązy (tylko ruchy dziecka) głowa do góry będzie dobrze :-)
jak Cie niepokoja te bóle idz do lekarza:tak:

mala czarna to prawda co mowia dziewczyny co do rozmiarow brzusia to nie masz sie co martwic,ja w ciazy z moja wiki do 5.m.prawie nie bylo widac brzuszka bylam wtedy w Polsceod2.m.ciazy do 6.i wyobraz sobie ze poza najblizsza rodzina ktora wiedziala ze jestem w ciazy nikt sie nie domyslal ze jestem w ciazy,,,A teraz jest na odwrot w 4 m,mam juz pokazny brzuszek.
Co do boli brzucha to poki nie masz plamien i boli podobnych do skorczy to jest okay,ja w pierwszej ciazy i teraz mam taki ciagnacy bol,czasami nie moge chodzic,a na poczatku ciazy bardzo bolal mnie kregoslup.mam nadzieje ze tez wszystko jest dobrze,,,

Też mam mały brzuszek a jestem w 8 miesiącu. Lekarz mówi, że wszystko jest jak należy a tych co mówią, że chyba z dzieckiem cos nie tak "wysyłać na drzewo".

każda z nas znosi ciążę inaczej:) najlepiej swoje wątpliwości rozwiać pytając lekarza prowadzącego. Ja jestem drugi raz w ciąży i ta ciąża jest całkiem inna od poprzedniej. bóle głowy jakie miewam są okropne nigdy mnie tak nie bolała, a brzuch pokazał mi się już w 13 tyg.

Mój Mąż zaczął się ostatnio martwić, bo uważa, że w 12 -tym tygodniu powinno byc coś widac a tu nic.Tylko nie potrafie mu wytłumaczyć, że na brzuszek jest jeszcze czas!

Katarina2308 ja byłam w 14 tyg. i mama nawet nie wiedziala że w ciązy jestem ;) ;) u kazdej z nas brzuch wychodzi inaczej . ;)

Ostatnia edycja:
Tez mialam maly brzuch i nie martwilam sie tym bo za kazdym razem gin moiwl zze jest ok a 28 tygodniu dopiero mialam taki pelniejszy brzuch ale ze to ciaza to nie zabrdzo bylo widzac tak naprawde to od 6 miesiac zaczal mi sie powiekszac ale to tesh wcale nie byly gigantyczne rozmiary ;)

reklama
Do góry