reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak sobie radzicie z samotnością w ciązy??

reklama
Dzidzia się rozwija i nadal nie wiem, co tam ma. Mam wstydliwe dziecko ;-)
Z chłopakiem coraz lepiej mi się układa, za jakiś tydzień już będę mogła się zająć już tylko naszym dzieckiem, bo będę miała spokój ze szkołą, chcemy wynająć mieszkanie. A ślub...hmm...czekam aż mi się oświadczy :-)

Dzidzia się rozwija i nadal nie wiem, co tam ma. Mam wstydliwe dziecko ;-)
Z chłopakiem coraz lepiej mi się układa, za jakiś tydzień już będę mogła się zająć już tylko naszym dzieckiem, bo będę miała spokój ze szkołą, chcemy wynająć mieszkanie. A ślub...hmm...czekam aż mi się oświadczy :-)
No to kochana bardzo mnie to cieszy!!!!!:-):-):-):-) I trzymam kciuki za rychłe zaręczyny :-):-):-)

hej,tez siedze w sumie sama bo moj maz pracuje 7 dni w tygodniu i szczerze mowiac ze mna jest tak,ze mi samotnosc wogole nie przeszkadza:szok:mam w domu pieska,wiec jakby co to sobie spacerujemy,nakupowalam tez sobie duzo ksiazek-samotnosc da sie zniesc:-)

hej,tez siedze w sumie sama bo moj maz pracuje 7 dni w tygodniu i szczerze mowiac ze mna jest tak,ze mi samotnosc wogole nie przeszkadza:szok:mam w domu pieska,wiec jakby co to sobie spacerujemy,nakupowalam tez sobie duzo ksiazek-samotnosc da sie zniesc:-)
Pewnie że da się znieśc... ja teraz w sumie nie narzekam bo mój mężus jest cały czas ze mną:-):-) niestety za 3 tygodnie mi sie skoncza dobre czasy bo bedzie musial wrocic do pracy tam:crazy: ale dam rade... coraz blizej porodu wiec wytrzymam:-):-) Byleby Juleczka urodziła sie szczęśliwie i zdrowo :-):-)

ja mieszkam w Niemczech a cala moja rodzina jest w Polsce:-(Moja tez ma miec na imie Juleczka:)uwazam,ze to imie jest przesliczne:)
Jestem tego samego zdania-to najpiękniejsze imie na swiecie hihi Ja jak narazie w Polsce ale kto wie.... mąz pracuje w Holandii wiec moze i ja tam wyjade...

Hej dziewczynki, wczoraj byłam u doktora i moja niusia waży już 2,5 kg hihi ułożyła sie główką w dół:-):-):-) Kurde nie mogę sie doczekac kiedy ten czas zleci i urodze.... tak bym chciała ją przytulic juz:-):-):-)

reklama
Do góry