reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
u mnie juz za to 16 na +... czyli standard, do konca pewnie z 18 bedzie.. ech.
a dzidzia malutka, najmniejsza z dotychczasowych ;-) (jak to brzmi istna weteranka rodzenia ze mnie )
a dzidzia malutka, najmniejsza z dotychczasowych ;-) (jak to brzmi istna weteranka rodzenia ze mnie )
no ba, braku doświadczenia nie można Ci zarzucić hehheu mnie juz za to 16 na +... czyli standard, do konca pewnie z 18 bedzie.. ech.
a u mnie 15 na plusie, poprzednio było ymhyy.. 30 .. ale i tak ledwo zipie już..
anawoj no co Ty!! super waga.
ja czytałam gdzieś kiedyś, że waga dziecka x 3 = prawidłowa waga do porodu.
bo trzeba liczyć łożysko, wody płodowe, przyrost piersi (i tu dawali 2kg!!) i 2 lub 3 kg tłuszczu też się wlicza w to, zapasik na mleczko no i of course naturalne gromadzenie wody zw. z opuchlizną.
czyli 4.5 kg waga Michasia x3 = 14,5 kg czyli do zrzucenia zostają Ci tylko 2 kg!!
aenye ta my z anawoj to prawdziwe weteranki, z tym że ona większa bo i cc i sn ma w praktyce1!! hahah
a ja 15,5 kg na plusie. jeszcze miesiąc!! a dziecię mi nie waży 3 kg na bank!! nawet 2.5 nie waży jeszcze!! jutro się dowiem dokładnie ile 8 rano usg
ja czytałam gdzieś kiedyś, że waga dziecka x 3 = prawidłowa waga do porodu.
bo trzeba liczyć łożysko, wody płodowe, przyrost piersi (i tu dawali 2kg!!) i 2 lub 3 kg tłuszczu też się wlicza w to, zapasik na mleczko no i of course naturalne gromadzenie wody zw. z opuchlizną.
czyli 4.5 kg waga Michasia x3 = 14,5 kg czyli do zrzucenia zostają Ci tylko 2 kg!!
aenye ta my z anawoj to prawdziwe weteranki, z tym że ona większa bo i cc i sn ma w praktyce1!! hahah
a ja 15,5 kg na plusie. jeszcze miesiąc!! a dziecię mi nie waży 3 kg na bank!! nawet 2.5 nie waży jeszcze!! jutro się dowiem dokładnie ile 8 rano usg
anisad
Fanka BB :)
Dziewczyny, co Wy z tą wagą tak narzekacie Czy ja znowu mam napisać, że mam 22 kg na plusie ? :-)
mamusiaDorusia
13,5kg do przodu i 4tyg do konca... Ufff dzieczyny co za ulga...
Z mlodym na finiszu 22kg bylo wiec wielkie ufff bo raczej 10kg w 4tyg nie przytyje :-)
kto wie,kto wie...
..aenye
Mama grudniowa'06
mamusiaDorusia, a nie przytyje, bo rzyga jak kot. hej, asiunia, w bulimie wpadlas na koniec moze i stad te wymioty!?
takDziewczyny, co Wy z tą wagą tak narzekacie Czy ja znowu mam napisać, że mam 22 kg na plusie ? :-)
pisz
proszę
co drugi post;-)
reklama
anisad
Tak trzymaj Skorupka, bo bez Ciebie zginę :-)
Podziel się: