reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się zmienia nasza waga

reklama
u mnie juz za to 16 na +... czyli standard, do konca pewnie z 18 bedzie.. ech.

a dzidzia malutka, najmniejsza z dotychczasowych ;-) (jak to brzmi :-D istna weteranka rodzenia ze mnie :-D)

u mnie juz za to 16 na +... czyli standard, do konca pewnie z 18 bedzie.. ech.

a dzidzia malutka, najmniejsza z dotychczasowych ;-) (jak to brzmi :-D istna weteranka rodzenia ze mnie :-D)
:-D:-D:-D:-D no ba, braku doświadczenia nie można Ci zarzucić hehhe

a u mnie 15 na plusie, poprzednio było ymhyy.. 30 .. ale i tak ledwo zipie już..

anawoj no co Ty!! super waga.
ja czytałam gdzieś kiedyś, że waga dziecka x 3 = prawidłowa waga do porodu.
bo trzeba liczyć łożysko, wody płodowe, przyrost piersi (i tu dawali 2kg!!) i 2 lub 3 kg tłuszczu też się wlicza w to, zapasik na mleczko no i of course naturalne gromadzenie wody zw. z opuchlizną.
czyli 4.5 kg waga Michasia x3 = 14,5 kg czyli do zrzucenia zostają Ci tylko 2 kg!!

aenye ta my z anawoj to prawdziwe weteranki, z tym że ona większa bo i cc i sn ma w praktyce1!! hahah
a ja 15,5 kg na plusie. jeszcze miesiąc!! a dziecię mi nie waży 3 kg na bank!! nawet 2.5 nie waży jeszcze!! jutro się dowiem dokładnie ile:) 8 rano usg

reklama
Do góry