reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

mamusiaDorusia, a nie przytyje, bo rzyga jak kot. hej, asiunia, w bulimie wpadlas na koniec moze i stad te wymioty!? :-D

ty to jestes kochana :-) i taka delikatna w swoich wypowiedziach :-D
haha
P mnie sie pytal czy to napewno koncowka, bo zyga to sie na poczatku :-) haha

tej ale mnie nie zalamujcie jak mam przytyc 10kg to ja wole nie leczyc tej jelitowki :-) hih

reklama
asiunia-już zaczynasz tracić te zbędne kilosy,co by na podium stanąć,która szybciej i więcej,co??Przyznaj się;-)
A tak poważnie:lepiej już???Piłaś ten węgiel???

Mnie ostatnio waga u lekarza pokazała prawie 2kg mniej niż wczesniej:szok:czyli zamiast 69 było 67... nie wiem o co chodzi??

e tam ;-)
u mnie 66kg, z waga wyjsciowa 54kg i chyba wiecej juz nie bedzie!, bo to juz w tym tygodniu... hopefully :tak::tak::tak::tak:

reklama
To ja się też przyznam z wyjściowego 52,5 dobijam już do 69:szok::szok::szok:
No ale jak ma być mniej skoro przez ostatnie dni codziennie jeżdże na "ostatnie" lody do maca :-D

Do góry