reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

a ja uwazam, ze mam maly brzuch - na pewno duuuzo mniejszy niz z chlopakami. i nie wiem, gdzie wlazlo te 14 czy 15kg, tyle mam ( zalezy, o ktorej sie zwaze). nie wiem, niesprawiedliwe to i odczuwam zal :-D troche w nogi i w rece, ale naprawde nieduzo! ech!

reklama
Będę nadal wierzyć że to mózg mi się powiększył, a pięty są jeszcze ok ;-) moze sobie to wmówię :-D

Jeszcze się w buty mieszcze to chyba jest ok, a czapek nie noszę to i tak nie da sie głlowy sprawdzić hehhehe:-D

no u mnie +12 , do końca koło 4 tygodni, mam nadzieję,ze dużo nie przybędzie;) koleżanka ostatnio na plusie miała 14, tydzień po porodzie zostało z tego 4, więc się nie martwię;)

zazdroszczę Twojej koleżance. ja tydzień po porodzie miałam chyba z 8 na plusie albo nawet 10!! no ale przytyłam więcej niż 14 kg hihi

teraz już nie wchodzę na wagę. boję się.
w pt mnie zważą.
poza tym puchnę i od tego waga też idzie do przodu...

reklama
Do góry