reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się zmienia nasza waga

reklama
się nie zrozumiałyśmy dziewczyny.
w tym wątku mogą pisać dziewczyny z wagą ponad 70kg:-) bo to ma byc dla nas pocieszenie, że nei jesteśmy same, a nie te co mają poniżej żeby nas jeszcze dołować!!!! szyt braku inteligencji:-p

(p.s. oprócz złota w niezdecydowaniu i najdłuższych postach mam jeszcze złoto w kategorii najbardziej złośliwa kwietniówka, zgadza się?:-D)

w tym wątku mogą pisać dziewczyny z wagą ponad 70kg:-) bo to ma byc dla nas pocieszenie, że nei jesteśmy same, a nie te co mają poniżej żeby nas jeszcze dołować!!!! szyt braku inteligencji:-p

(p.s. oprócz złota w niezdecydowaniu i najdłuższych postach mam jeszcze złoto w kategorii najbardziej złośliwa kwietniówka, zgadza się?:-D)

Nawet platynę nie tylko złoto :-D;-)

A ja nadal mam złoto w wadze ciężkiej...uwaga..... moj nowy rekord ................................... brzmi... na plusie 25 kg .. !!!!!!

Matko jedyna....:szok::-)

popieram popieram koleżanke;-),

moja babcia jak mnie ostatnio ujrzała (po kilku miesiacach nie-widzenia) to normalnie.......nic nie powiadziała, jej wzrok był wymowny wystarczająco,. Jakież to było przykre, ale ja mam włąśnie taką uprzejmą babcię, szczerą bezwzględnie i bezwarunkowo

ja sie ciagle łudze, że połowa z tego co przytyłam to woda, z czego połowa z tej połowy w stopach, a druga połowa, to dzidzia, łożysko,itp, itd (z czego mniejsza połowa tej połowy to Nadia;-))

reklama
Do góry