reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

anisad przepraszam że to napiszę, mam nadzieję że masz poczucie humoru:-)

dzięki za pocieszenie hihi:)

ale spoko, ja 15+

reklama
Morgaine, mam poczucie humoru i specjalnie to napisałam, żeby Wam poprawić nastrój :-)
Przestałam się tym przejmować, tym bardziej, że tej wagi nie widzę poza brzuchem.
A moze to nie 22 tylko 24 .....nie pamietam ile dokladnie wazylam. Co to za roznica. I tak jest "utyta" :-)

no to już wiecie czemu mamy tyle....
bo średnia 'internetowa' przyrostu wagi w ciąży to 12kg
jeśli są takie osoby, które mają np 7, to ktoś musi mieć 5kg za dużo, żeby wyszła średnia :-D
heh taka moja teoria, nadrabiam czyjeś brakujące kg;-)
a tak serio to puchne cała i to ta woda tyle waży. po porodzie mam zamiar mieć nie więcej niż 6kg+ które zrzucę w ciągu 2mcy bez wysiłku:-) tzn. mam nadzieję Młoda się będzie wysilać coby mamusia wyglądała :-D - nie ma to jak zrzucić odpowiedzialność na dziecko, no ale z drugiej strony, dla kogo ja te pączki wcinam??:-) dla Niuni!!!

Uffff... jak to dobrze, ze nie jestem samotna w "wadze ciężkiej" ;)

Morgaine, masz rację z tymi pączkami ! Ja mam taką sama teorię :tak::-D

reklama
13,5kg do przodu i 4tyg do konca... Ufff dzieczyny co za ulga...
Z mlodym na finiszu 22kg bylo wiec wielkie ufff bo raczej 10kg w 4tyg nie przytyje :-)

Do góry