reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

ważyłam już 84kg, a dziś nowość!!! "tylko 81kg"
zaskoczyło mnie to. kto to widział, żeby w dziewiątym miesiącu tak chudnąć???

reklama
Jak wszystko sie ladnie trawi w orgnizmie i nadmiar wydala, a na bieżąco zciąga z Ciebie maluszek to może się tak zdarzyć, często dziewczyny na diecie cukrzycowej chudną i nic sie niepokojącego nie dzieje, jeśli tylko racjonalnie i regularnie się odżywiasz.

może nie przesadzam ze zdrowym odżywianiem, ale w mojej diecie jest :dużo warzyw, owoce, raczej swojskie wędliny i kiełbasa. dużo jogurtów i mleka. mięsko też raczej z własnej hodowli . fakt, że od dłuższego czasu miałam marny apetyt, choć dla odmiany czasem w nocy budzi mnie totalny głód i muszę się ratować

Ja sie dzisiaj załamałam, waga pokazała 69 kg to jest 3,5 kg od ostatniej wizyty!!!!!!!!!!!
Tylko gdzie to jest skoro Ja nie widzę, żebym przytyła bo we wszystkie ciuchy spokojnie wchodze, obrzęków nie mam to co uszy mi urosły, czy jak???

baby, to się mówi, że mózg się zrobił cięższy :-)

Ja przestałam się ważyć, bo łapie doła i zaczynam sobie wkręcać wszystkie choroby, które wiążą się z nadmiernym przybieraniem na wadze....

No tak ja głupia zapomniałam, że ostanio jakieś książki czytałam i to na pewno przez to, dzięki anisad ;-)

reklama
Do góry