reklama
U
użytkownik 838
Gość
kto to widział, żeby w dziewiątym miesiącu tak chudnąć???
chudnac to moze nie, ale ja np nie tyje. Waga stoi w miejscu od ladnych paru tyg. Ale chyba lepiej jak stoi, niz leci w dol...
Jak wszystko sie ladnie trawi w orgnizmie i nadmiar wydala, a na bieżąco zciąga z Ciebie maluszek to może się tak zdarzyć, często dziewczyny na diecie cukrzycowej chudną i nic sie niepokojącego nie dzieje, jeśli tylko racjonalnie i regularnie się odżywiasz.
może nie przesadzam ze zdrowym odżywianiem, ale w mojej diecie jest :dużo warzyw, owoce, raczej swojskie wędliny i kiełbasa. dużo jogurtów i mleka. mięsko też raczej z własnej hodowli . fakt, że od dłuższego czasu miałam marny apetyt, choć dla odmiany czasem w nocy budzi mnie totalny głód i muszę się ratować
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Jestem dumna-bo -1kg od poprzedniej wizyty.Ta waga tak skacze,raz w górę raz w dół..... Jak w dół,to dobrze)
Ja sie dzisiaj załamałam, waga pokazała 69 kg to jest 3,5 kg od ostatniej wizyty!!!!!!!!!!!
Tylko gdzie to jest skoro Ja nie widzę, żebym przytyła bo we wszystkie ciuchy spokojnie wchodze, obrzęków nie mam to co uszy mi urosły, czy jak???
Tylko gdzie to jest skoro Ja nie widzę, żebym przytyła bo we wszystkie ciuchy spokojnie wchodze, obrzęków nie mam to co uszy mi urosły, czy jak???
anisad
baby, to się mówi, że mózg się zrobił cięższy :-)
Ja przestałam się ważyć, bo łapie doła i zaczynam sobie wkręcać wszystkie choroby, które wiążą się z nadmiernym przybieraniem na wadze....
Ja przestałam się ważyć, bo łapie doła i zaczynam sobie wkręcać wszystkie choroby, które wiążą się z nadmiernym przybieraniem na wadze....
reklama
Bachucha
Ja mam +11kg od początku ciąży i już 110cm w pępku (pasem tego nie nazwę ;-) )
Podziel się: