reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

edit: wpadam na mój ulubiony terapeutyczny wątek:) jupi jupi 2 kg mniej, ale nadal opona:( ale co tam! zostały 3:-D

no madziarkas ja tez 0,5 kg po ostatnim 2tygodniowym zastoju spadku kg:)
ale jak ja sie zywie slodyczami to na co licze...
czyli 4,5 zostalo:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ayene, u mnie też stoi w miejscu chociaż nie wpierdzielam ziemniaków, batonów ani słodyczy..:szok: i 13 mam do zrzucenia, horror jakis a jeszcze mam huśtawkę nastrojów jak w stanie maniakalno-depresyjnym!

Kurde!!!! Ja też stoję w miejscu. Koszmar jakis!!!! I w co tu się ubierać???? Ehhhh.... A potem jak się w strój wbić, tosz wykąpać się w morzu trzeba będzie. Wrrrr...

Morgaine - zobaczyłam Twój suwaczek wagowy......jak Ty to robisz? buuuuu Wczoraj chciałam już nic nie jeść po tym wieczornym karmieniu ale taka głodna byłam ;)

wiesz co hatorska ja to sie zastanawiam czy jest sie z czego cieszyc. pokarmu mam malo, slaba jestem, nie mam sily, energii, moze ja mam jakas anemie...cholera no nei wiem:( ale it ak sie bede cieszyc jak mi ponizej 60 juz zejdzie, magiczna granica;-)

dzisiaj wpierdzielałam cały dzien i duzo pilam, zeby ten pokarm miec. nie wiem czy to kryzs czy o co chodzi, nawet mi sie nazbieralo cos tam w piersiach, jedno podejście mlodej i nic:( teraz dostala mm na noc, tylko 60ml wypila...juz sama nic nie kumam:(

Morgaine - ja nie mam dużych piersi-miseczka B, nie stresuję się tym, że są miękkie tylko przystawiam, dużo piję i jem migdały (niby zwiększają laktację), harbatkę laktacyją tą z hippa raz dziennie. Młoda przybrała 1400 w 6 tyg. czyli git. Daję jej 1 pierś, z 5 razy dałam jej dwie, ale niepotrzebnie bo męczyło ją beknięcie a nie głód.
Ja już parę razy wypiłam po całym piwku :) ale wiecie ja z patologii ;) jak to kiedyś ktoś ocenił :)
Zrób sobie morfologię Laska i się nie stresuj.

wlasnie, ponoc piwko dziala super na laktacje :-) moze sprobuj? karmi chociaz :-)

kurde, ja nie mialam nigdy problemu z pokarmem, ale tez ciagle chce mi sie spac, moglabym cala dobe.. ale moze oprocz morfologii zrob sobie poziom hormonow tarczycy, co? ja o tym mysle. TSH na pewno i co jeszcze, to ci w laboratorium powiedza.

a moze to przesilenie wiosenne :-) ale badania warto zrobic.

tsh i ft4:-D ja cale zycie to robie bo mam chorą i wpeirdzielam tablety;-)
tzn od 4 dni nie jadlam bo mi sie nie chce...matko jestem taka leniwa ze 2 tabletek nei chce mi sie zazyc!!

Obraziłam się na moją wagę :) nie wchodzę na nią....od kilku dni jem duuuużo mniej, zwłaszcza wieczorami, ćwiczę brzuszki, pedałuję na rowerku (no narazie 2 razy po 30 min.) dużo jestem w ruchu....... a waga w miejscu...................co ja mam robić? nie jeść w ogóle?

reklama
hatorska no co Ty, waga spada po jakimś czasie a nie od razu po rowerku:-D ja jesze ani jednego brzuszka nie zrobilam, a musze zaczac bo opona jak w mojej nowej furze hahahahh
a moj tylek plaski jak horyzont w lublinie... (pozdro meriderka - bylam kiedys w wytycznie pod namiotami i strasznie mi brakowalo gor, pagurkow, bo tylko plasko i plasko tam u was;-))

kurde nie chce mis ie cwiczyc, zmotywujcie mnie...

Do góry