reklama
hatorska
Fanka BB :)
Morgaine-oprócz słodkich posiłków-z miodkiem, czy dżemikiem to zajadam cukierki czekoladowe(ok. 6 szt.), czekolady(tak np. pasek lub dwa), wafelki (1 grzesiek).........masakra jakaś, no i jeszcze loda wieczorem ale od dziś trochę spasowałam bo to jest jakieś dziwne już
hatorska dogoniłam Cię też mam 'tylko' 8kg do zrzutu!! ale teraz już coraz ciężej pójdzie, bo na razie to pewnie jeszcze opuchlizna mi schodzi i macica sie obkurcza...takze niedlugo stanie jak u Ciebie, ale jeszcze 3 kg chce chociaż zrzucić!!!!!
p.s. moje dziecię chyba ma skazę białkową (jak dwoje poprzednich, więc nie wiem czemu mnie to dziwi!!!!!!!!) takze odpada mi NABIAŁ. :-( spróbuję tydzień nie jeść nabiału, potem wrócę i zobaczę jak będzie...
p.s. moje dziecię chyba ma skazę białkową (jak dwoje poprzednich, więc nie wiem czemu mnie to dziwi!!!!!!!!) takze odpada mi NABIAŁ. :-( spróbuję tydzień nie jeść nabiału, potem wrócę i zobaczę jak będzie...
wilmek nie ma co współczuć. dwóch miało, jestem przyzwyczajona da się żyć. chociaż jest jeszcze cień nadziei że to nie to...będę badać:-)
przyszedł mi gorset wyszczuplający ładny i fajny, tylko chyba jednak mogłam wziąć rozmiar mniejszy...
przyszedł mi gorset wyszczuplający ładny i fajny, tylko chyba jednak mogłam wziąć rozmiar mniejszy...
wilmek nie ma co współczuć. dwóch miało, jestem przyzwyczajona da się żyć. chociaż jest jeszcze cień nadziei że to nie to...będę badać:-)
a jaki kupiłaś i w jakim rozmiarze?? też chcę sobie zamówić ale nie wiem jaki...
madziarkas
mi też dzisiaj przyszedł gorset, ale ja z kolei mogłam zamówić rozmiar większy- co prawda dopłam się na mega wdechu ale ledwo ledwo mama jak mnie zobaczyła to się uśmiała bo jak cycolina wyglądam, talia prawie osy a cyce jak donice
Baby ja zamówiłam taki GORSET BARDZO MOCNO WYSZCZUPLAJĄCY BRZUCH 38 - M (1553923746) - Aukcje internetowe Allegro
Bachucha
Włąśnie się zastanawiałam wczoraj, czy gorsety już poszły w ruch
Gorset wyszczuplający modelujący TALIĘ,BRZUCH L/XL (1547735624) - Aukcje internetowe Allegro
w zasadzie dobry ten rozmiar, bo w mniejszym efekt byłby jak u cycoliny
edit: madziarkas toż to taki sam tylko ja mam inną rozmiarówkę, zmierzyłam się i wg metra brałam;-) ale zapinam sie na najciasniejsza haftke....ale największa ulga jest jak się to ściągnie
w zasadzie dobry ten rozmiar, bo w mniejszym efekt byłby jak u cycoliny
edit: madziarkas toż to taki sam tylko ja mam inną rozmiarówkę, zmierzyłam się i wg metra brałam;-) ale zapinam sie na najciasniejsza haftke....ale największa ulga jest jak się to ściągnie
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: