reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się zmienia nasza waga

a no to sorrki;-)

ja sobie kupilam te mustele bo to z mojego miasta link dałaś:) moze nawet odbierze mi M i zaoszczędze 8zl na przesyłce hahaha:-D

reklama
Morgaine-oprócz słodkich posiłków-z miodkiem, czy dżemikiem to zajadam cukierki czekoladowe(ok. 6 szt.), czekolady(tak np. pasek lub dwa), wafelki (1 grzesiek).........masakra jakaś, no i jeszcze loda wieczorem :) ale od dziś trochę spasowałam bo to jest jakieś dziwne już :)

hatorska dogoniłam Cię:-D też mam 'tylko' 8kg do zrzutu!! ale teraz już coraz ciężej pójdzie, bo na razie to pewnie jeszcze opuchlizna mi schodzi i macica sie obkurcza...takze niedlugo stanie jak u Ciebie, ale jeszcze 3 kg chce chociaż zrzucić!!!!!

p.s. moje dziecię chyba ma skazę białkową (jak dwoje poprzednich, więc nie wiem czemu mnie to dziwi!!!!!!!!) takze odpada mi NABIAŁ. :-( spróbuję tydzień nie jeść nabiału, potem wrócę i zobaczę jak będzie...

chyba tez musze wejsc na wage poki jeszcze nie urodzilam coby zaktualizowac wage :-D
Morgaine wspolczuje skazy :-( moj mlody okropny alergik mam nadzieje ze drugi nie bedzie ale niestety szanse ma duze...

wilmek nie ma co współczuć. dwóch miało, jestem przyzwyczajona:-D da się żyć. chociaż jest jeszcze cień nadziei że to nie to...będę badać:-)

przyszedł mi gorset wyszczuplający:) ładny i fajny, tylko chyba jednak mogłam wziąć rozmiar mniejszy...:confused:

wilmek nie ma co współczuć. dwóch miało, jestem przyzwyczajona:-D da się żyć. chociaż jest jeszcze cień nadziei że to nie to...będę badać:-)

przyszedł mi gorset wyszczuplający:) ładny i fajny, tylko chyba jednak mogłam wziąć rozmiar mniejszy...:confused:

a jaki kupiłaś i w jakim rozmiarze?? też chcę sobie zamówić ale nie wiem jaki...

mi też dzisiaj przyszedł gorset, ale ja z kolei mogłam zamówić rozmiar większy- co prawda dopłam się na mega wdechu ale ledwo ledwo:tak: mama jak mnie zobaczyła to się uśmiała bo jak cycolina wyglądam, talia prawie osy a cyce jak donice:-D

Baby ja zamówiłam taki GORSET BARDZO MOCNO WYSZCZUPLAJĄCY BRZUCH 38 - M (1553923746) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry