reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

reklama
11tc i 4 dni- waga w miejscu, co dziwne bo brzuch mi sterczy w spodnie sie nie zapinam, ale moze gdzies indziej schudlam. W poprzedniej ciazy schudlam 10kg poprosze o powtorke

Ostatnia edycja:
W stosunku do wagi sprzed ciązy to +3,5 kg w 12 tyg a nie objadam się, mdłości nie pozwalaly wszystkiego jeść ale też wymiotowałam sporadycznie więc mało w ten sposób "zaoszczędziłam kalorii" i czasem potrafiłam sobie zapodać sporo tuczących dań. Generalnei nie ma tragedii, byle tak dalej to plan nieutuczenia się jak wieprz powinien się udać ;-)

prawie 10 tc a u mnie waga stoi:-) ale tak jak nati_k dziwie sie bardzo bo brzuch mam wydety przez te zaparcia i ledwo sie dopinam. Daletgo od paru dni nosze glownie leginsy :zawstydzona/y:

No to już wszystko wiem...12t5dc -50kg, ponieważ nie ważyłam się wcześniej to nie wiem dokładnie ile przybyło, ale na oko 3-4kg!!! Apetyt średni, ale ten leżący tryb życia idzie w d...ę

no i sie wyjasnilo :) nogi i d..pcia mi schudly, ku wielkiej radosci mojej. To ja tak poprosze do konca ciazy, nawet lydki mi schudly i bez problemu zapielam sie w kozaczki w ktore na wiosne ledwo ledwo wchodzily

reklama
nati_k jak Ty to robisz????? a czy lekarze nic sie nie denerwowali ze Ty zamiast tyc w ciazy to chudniesz?
ja mam poprostu pasozyty w brzuchu :)
zywia sie mna. W pierwszej ciazy lekarz mowil ze dziecko bierze to co potrzebne z organizmu. Co prawda mala wazyla 1800 wiec to bylo takie 2 kg cukru :) ale teraz w wieku 13 lat 55kg i wg lekarza ma mala nadwage wiec chyba ok.

Do góry