reklama
madziarkas
Fanka BB :)
Ochota na czekoladę odeszła, mdłości 24 godzinne i okropna zgaga a mimo to + 1kg
W stosunku do wagi sprzed ciązy to +3,5 kg w 12 tyg a nie objadam się, mdłości nie pozwalaly wszystkiego jeść ale też wymiotowałam sporadycznie więc mało w ten sposób "zaoszczędziłam kalorii" i czasem potrafiłam sobie zapodać sporo tuczących dań. Generalnei nie ma tragedii, byle tak dalej to plan nieutuczenia się jak wieprz powinien się udać ;-)
A
asiunia876
Gość
prawie 10 tc a u mnie waga stoi:-) ale tak jak nati_k dziwie sie bardzo bo brzuch mam wydety przez te zaparcia i ledwo sie dopinam. Daletgo od paru dni nosze glownie leginsy
alexandra_73
Fanka BB :)
o dziwo tylko +1 kg...mimo ton czekolady i innych lakoci)
A
asiunia876
Gość
nati_k jak Ty to robisz????? a czy lekarze nic sie nie denerwowali ze Ty zamiast tyc w ciazy to chudniesz?
reklama
ja mam poprostu pasozyty w brzuchunati_k jak Ty to robisz????? a czy lekarze nic sie nie denerwowali ze Ty zamiast tyc w ciazy to chudniesz?
zywia sie mna. W pierwszej ciazy lekarz mowil ze dziecko bierze to co potrzebne z organizmu. Co prawda mala wazyla 1800 wiec to bylo takie 2 kg cukru ale teraz w wieku 13 lat 55kg i wg lekarza ma mala nadwage wiec chyba ok.
Podziel się: