reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

po 3 połowie połowy zgubiłam sie o co kaman więc poszło ci nieźle zmylenie przeciwnika :-D

baby - to taki mały rebusik, spr. wasze myślenie, bystrość, stymuluje umysły hehehe....a tak swoja drogą to to tak wyszło niechcący ale faktycznie brzmi jak zagadka

na plusie mam 15, ......chyba, ja odkąd zerkam co rano na swoje okolice kostek (bo kostek już tam daaaaawno nie widziałam) to nie wchodze na wage. A ten wynik to aktualizacja z przed tyg,

reklama
popieram popieram koleżanke;-),

moja babcia jak mnie ostatnio ujrzała (po kilku miesiacach nie-widzenia) to normalnie.......nic nie powiadziała, jej wzrok był wymowny wystarczająco,. Jakież to było przykre, ale ja mam włąśnie taką uprzejmą babcię, szczerą bezwzględnie i bezwarunkowo

ja sie ciagle łudze, że połowa z tego co przytyłam to woda, z czego połowa z tej połowy w stopach, a druga połowa, to dzidzia, łożysko,itp, itd (z czego mniejsza połowa tej połowy to Nadia;-))

ja pierdziu napisałam mega super posta z którego wynikało, ze nie weim co sei stalo z mniejsza polowa mojej wiekszej polowy zbednych kg!!
no ale cóz, wieksza polowa mojego posta zostala zjedzona...zapewne przez antonine:-D bo mnie to cale zycie wpierali ze polowy sa rowne!! a jednak nie sa i antonina tego dowiodla:-D

ja pierdziu napisałam mega super posta z którego wynikało, ze nie weim co sei stalo z mniejsza polowa mojej wiekszej polowy zbednych kg!!
no ale cóz, wieksza polowa mojego posta zostala zjedzona...zapewne przez antonine:-D bo mnie to cale zycie wpierali ze polowy sa rowne!! a jednak nie sa i antonina tego dowiodla:-D

dla mnie połowa połowie nie równa jak widać,....:-D:nerd:

ale widze że jednak wzbudziłam 'poruszenie"....ehh. spoko ja nie myślałam za dużo to pisząc, a widze że chyba powinnam, bo "Wielki Brat nie śpi". :confused::sorry2:

Dzięki Mitaginka, widze że tylko Ty tu jeszcze bronisz co słabszych, bo reszta.... to tylko lapka na kolana, w ogród:cool2: i złośliwości na łonie natury tworzy:-(, ale spoko,.... ryzyko BB:-D ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry