reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

reklama
justi, nie gadam z toba ;-)

boskie jestescie, baby, usmialam sie z misia :-D dokladnie tak wyobrazam sobie mitaginke, hehe :-D

u mnie juz 18 na + - z 56,5 na 74,5 :crazy: a mialo byc mniej niz ostatnio! a konca nie widac! nie wiem, gdzie to poszlo, bo czuje sie szczuplejsza niz w poprzednich ciazach, no ale coz, widac zmysly mnie myla :-D

ale nic dziwnego, wpierdzielam ciagle, az milo.

justi, nie gadam z toba ;-)

boskie jestescie, baby, usmialam sie z misia :-D dokladnie tak wyobrazam sobie mitaginke, hehe :-D

u mnie juz 18 na + - z 56,5 na 74,5 :crazy: a mialo byc mniej niz ostatnio! a konca nie widac! nie wiem, gdzie to poszlo, bo czuje sie szczuplejsza niz w poprzednich ciazach, no ale coz, widac zmysly mnie myla :-D

ale nic dziwnego, wpierdzielam ciagle, az milo.

Zawsze zrzucałaś to i teraz wszystko zrzucisz, bedziesz jak zwykle laska ja sie patrzy :tak:

Trochę o moich kg.... Zaczynałam ciążę z wagą 66kg, skończyłam z wagą 77kg, zaraz po porodzie miałam 72kg, dzisiaj 70kg. Apetyt mam większy niż w ciązy więc staram się ograniczać, jak czytam o tych smakołykach co zajadacie to aż mi ślinka leci, hamuję się żeby nie jesć w nocy ;) zaczynam po 5tej ;)

Zaczęłąm wcierać też kremik na celulit i inny na ujędrnienie....bo flaczek brzuch codziennie mniejszy, ale jeszcze trochę go jest. Zaczynam też ćwiczyc, narazie lekkie napinanki, bo jeszcze trochę obolała jestem, za niedługo zacznę spacerki (dziś 3 dzień werandowania).

Kciuki za Wasze powroty do formy

....a jak napisałam o tej weradzie to mi się fajny kawał przypomniał

"pierwszy dzień szkoły, dzieci siedzą w kółku, pani pyta się dzieci jak spędziły wakacje:
'Stasiu co robiłeś w czasie wakacji?
- po pierwsze nie Stasiu, tylko Stanley...spędziłem wakacje w Ameryka i całymi dniami się bawiłem i leżałem na werandzie....'
Pani zdziwiona, ale pyta dalej 'Jasiu, a Ty opowiedz nam jak spedziłeś wakacje,
- po pierwsze nie Jasiu tylko John, ja byłem w Ameryka na holiday, bawilismy się w garden i jak Stanley nie leżał na werandzie to ja leżałem na werandzie'
Pani dalej nie wie o co chodzi, pyta się
'Weronika, a Ty co robiłaś na wakacjach?
-po pierwsze nie Weronika, tylko Weranda...........'

:)

edit: dowcip z werandą znam od lat ahahah szkoda że moja córa Weronika :confused:

justi też z Tobą nie gadam dopóki nie zejdę do 60ciu;-)

aenye ja też szczuplejsza niż w poprzednich (wszyscy mi mówią, że tylko brzuch i super!!) a ważę tyle samo co poprzednio hahaha więc nie wiem o co kaman...
no i z wagą idziemy łeb w łeb;-) obczaiłaś mój nowy suwaczek ?:-D

hatorska a jakie kremy stosujesz? na brzuch wiem że karmiące mogą ZIajka ujędrniający, a jest coś na cellulit dla karmiących? bo ja muszę uważać, niby jak się nie pije kawy w ogóle to można używać kremy normalne na cellulit bo to jest jak filizanka kawy, ale ja bez kawy ani rusz, to na celulit musze miec cos specjalnego...

a ja chcialabym miec werande :-D :-D :-D

cellulit mam masakryczny :szok: nigdy w zyciu przez moment nawet nie mialam takiego!!! cale uda obrosly tluszczem!!! koszmaRRRRRR!!!
mam zamiar wypalac, rolowac i robic wszystko, co tylko przyjdzie mi do glowy!!!

morgaine, obczailam, si si :-D bez kitu leb w leb!

a trudno, ja bede stosowac normalne kremy, mam dwa miesiace, zeby zrobic cokolwiek z tym pomaranczowym g ;-) polecam termoaktywne kremy z eveline, tanie i bardzo skuteczne :-) nieprzyjemne za to. ale cos za cos.

reklama
też kupię tą evelinę;-) jakby mała była za bardzo pobudzona to po prostu odstawię:-D

a próbowałyście tego roll-on-a z garniera? taki żółty, wygląda jak antyperspirant w kulce i sie to w uda wciera.... podobno skuteczne, ale ja nigdy tego nie uzywalam, bo nie musialam:-( a teraz galareta...

Do góry