reklama
mitaginka bo Ty cud natury jesteś
w domu siedzi sie nie rusza- zawsze myslalam ze z nudow wtedy dziewczyny jedza a brak ruchu pogarsza sprawe i sie duzo tyje....a tu prosze...
ja dzisiaj od rana na slodyczach!! jak cala ciaze nie jadlam tak teraz rano musze!!!
w domu siedzi sie nie rusza- zawsze myslalam ze z nudow wtedy dziewczyny jedza a brak ruchu pogarsza sprawe i sie duzo tyje....a tu prosze...
ja dzisiaj od rana na slodyczach!! jak cala ciaze nie jadlam tak teraz rano musze!!!
to ja mam teraz fazę, że cokolwiek nie zjem, to muszę potem wrzucić 2-3 kromy z nutellą po śniadaniu, po obiedzie itd.
to przez te Wasze czekoladowe ciastka z wątku kulinarnego
już moja siostra się dziwi, że jeszcze nie mam zaparć po tej nutelli no odpukać- nie mam
to przez te Wasze czekoladowe ciastka z wątku kulinarnego
już moja siostra się dziwi, że jeszcze nie mam zaparć po tej nutelli no odpukać- nie mam
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Po wizycie-2 kg do przodu,czyli w sumie już 9;-) nie jest źle!!!
U
użytkownik 838
Gość
ja dzis w szoku malym, +11 [czyli 65kg]. Wszyscy mowia, ze brzusio malutki, no ale gdzies te 11kg jest!! Nie sadzilam, ze dojde do takiej wagi :O A jeszcze 2 miechy
madziarkas
Fanka BB :)
Ja też już ważę 65kg (13 na plusie) jak dziwnie się na wagę patrzy ale co tam, jeszcze dwa miechy mogę pojeść co chcę potem powrót do eSeczki ;-)
Od paru dni mam fazę na płateczki z zimnym mlekiem (najlepiej mieszanka czekoladowych z cynamonowymi). Dziennie prawie litr mleka schodzi mniam mniam
Od paru dni mam fazę na płateczki z zimnym mlekiem (najlepiej mieszanka czekoladowych z cynamonowymi). Dziennie prawie litr mleka schodzi mniam mniam
U
użytkownik 838
Gość
madziarkas to tez widze masz ochote na biale... kiedys gdzies slyszalam, ze to cos znaczy, ze chlopczyk albo dziolcha, ale juz nie pamietam ktore?
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
33tydz. +4,5kg
reklama
Podziel się: