reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się zmienia nasza waga

no widzisz, a ja nie mam małowodzia (w poniedziałek gin powiedział, że wód płodowych mam dużo), a waga w porywach +5 (w porywach jak solidnie pojem ;)

reklama
mitaginka bo Ty cud natury jesteś;)
w domu siedzi sie nie rusza- zawsze myslalam ze z nudow wtedy dziewczyny jedza a brak ruchu pogarsza sprawe i sie duzo tyje....a tu prosze...

ja dzisiaj od rana na slodyczach!! jak cala ciaze nie jadlam tak teraz rano musze!!!

to ja mam teraz fazę, że cokolwiek nie zjem, to muszę potem wrzucić 2-3 kromy z nutellą :) po śniadaniu, po obiedzie itd.
to przez te Wasze czekoladowe ciastka z wątku kulinarnego :p
już moja siostra się dziwi, że jeszcze nie mam zaparć po tej nutelli :) no odpukać- nie mam ;)

ja dzis w szoku malym, +11 [czyli 65kg]. Wszyscy mowia, ze brzusio malutki, no ale gdzies te 11kg jest!! Nie sadzilam, ze dojde do takiej wagi :O A jeszcze 2 miechy :D

Ja też już ważę 65kg (13 na plusie) :szok: jak dziwnie się na wagę patrzy ale co tam, jeszcze dwa miechy mogę pojeść co chcę potem powrót do eSeczki ;-)
Od paru dni mam fazę na płateczki z zimnym mlekiem (najlepiej mieszanka czekoladowych z cynamonowymi). Dziennie prawie litr mleka schodzi mniam mniam

madziarkas to tez widze masz ochote na biale... kiedys gdzies slyszalam, ze to cos znaczy, ze chlopczyk albo dziolcha, ale juz nie pamietam ktore? :D

i ja dziś wlazłam na wagę.. nie powiem ile wyszło:-D ale powiem że 8 do przodu:-) mam nadzieję wielka że w 11 sie zamknę. i fakt, dziwnie sie na taką nie swoja wage patrzy :szok:

reklama
qrczaki weszlam dzis na wage a tam 68 :szok: jedyne 14+ ciekawe gdzie te kilogramy sie schowaly bo ich nie widze :-p

Do góry