reklama
Czy wasz ginekolog zlecał wam jakies badania zanim wypisał recepte na tabletki antykoncepcyjne? Ja juz kolejny raz sie zpotykam z tym, że gin mówi ze jesli jestem ogolnei zdrowa to nie trzeba, a przeciez nie raz czytałam, ze nalezy dopasowac tabletki indywidualnie do kazdej kobiety (ze wzgledy na homony itp). Jak to było u Was?
No niestety, moja gina też nigdy mnie nie zbadała dokładniej przy doborze tabl.Jedyne co ,to jak po jednych było mi niedobrze to zrobiłam badanie krwi czy w porządku z wątrobą,było ok wiec znów przepisywała mi inne tabl a niestety dalej bylo mi po nich mdło : teraz zmieniam ginę bo ta przestała juz pracować w przychodni ( nie mam pojecia czemu ) i zobaczymy jak to bedzie dalej .
pelnapsikus
Zaciekawiona BB
przeważnie jest tak, że gin podaje losowa a jesli Ci one nie odpowiadają bo np. bardzo źle się czujesz po nich znacznie przytyłaś czy coś to wtedy losuje następne i tak w kółko, straszne to jest ale niestety
Lilka
Fanka BB :)
kochane to nie 'losowo' giny zapisuja tabsy
wiecie o co chodzi? to wam powiem
kiedys chodzilam do takiego lekarza co mial podpisane cos z firma od CILESTU
dal mi pierwszy listek wraz z fajna kosmetyczka GRATIS!!!!!!!
a czemu? przeciez lekarze jak sprzedaja jakiejs firmy duzo tabletek to dostaja premie od tych firm
u mnie w modzie jakis czas były wycieczki zagraniczne..... : teraz sie uspokoiło
ale nie mam juz takiego zaufania do lekarzy jak mi wypisuja jakies tabsy i nie tylko o anty mi chodzi
ja po CILESCIE przytylam w 10 miesiecy 20kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do dzis je mam na sobie
mam od dziecka problemy z hormonami o czym lekarza poinformowalam
zadnych badan w zyciu nie mialam!! zawsze zapisuja tabsy pod siebie!!! :
szkoda gadac..........lekarze
wiecie o co chodzi? to wam powiem
kiedys chodzilam do takiego lekarza co mial podpisane cos z firma od CILESTU
dal mi pierwszy listek wraz z fajna kosmetyczka GRATIS!!!!!!!
a czemu? przeciez lekarze jak sprzedaja jakiejs firmy duzo tabletek to dostaja premie od tych firm
u mnie w modzie jakis czas były wycieczki zagraniczne..... : teraz sie uspokoiło
ale nie mam juz takiego zaufania do lekarzy jak mi wypisuja jakies tabsy i nie tylko o anty mi chodzi
ja po CILESCIE przytylam w 10 miesiecy 20kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do dzis je mam na sobie
mam od dziecka problemy z hormonami o czym lekarza poinformowalam
zadnych badan w zyciu nie mialam!! zawsze zapisuja tabsy pod siebie!!! :
szkoda gadac..........lekarze
Dzięki Gabi to pocieszające co napisałaś.
Ja biorę od 4 dni, czuję się na razie dobrze, tylko mam okropny humor, po prostu jestem wredna, nie wiem jak mąz ze mną wytrzymuje. Nie wiem czy to wina tabletek i tych hormonów, czy tak po prostu daltego że mam okres
Może ktos z was ma jeszcze jakieś doświadczenia z mercilonem?
Ja biorę od 4 dni, czuję się na razie dobrze, tylko mam okropny humor, po prostu jestem wredna, nie wiem jak mąz ze mną wytrzymuje. Nie wiem czy to wina tabletek i tych hormonów, czy tak po prostu daltego że mam okres
Może ktos z was ma jeszcze jakieś doświadczenia z mercilonem?
reklama
Podziel się: