magdajucha
mamunia Krzysiunia
uważajcie na wkładki domaciczne i inne takie, bo moja kumpela miała i jak raz zagalopowali sie z mężem to zaszła w ciążę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze,ze juz dlugo temat nie poruszany ale mam pytanko o przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych po porodzie.Jestem wlasnie 6 tygodni po porodzie i bylam na wizycie kontrolenej u gina i on kazal mi wziac dzisiaj pierwsza tabletke ,mimo,ze nie dostalam jeszcze okresu a z tego co wiem pierwsza tabletke przyjmuje sie wlasnie pierwszego dnia cyklu.A moze po porodzie jest inaczej?? nie trzeba czekac na okres??Prosze pomozcie kobietki,ktore byly badz sa w podobnej sytuacji.
Dodam,ze mam te dwuskladnikowe,ktore bierze sie 21 dni i 7 dni przerwy bo nie karmie piersia.