reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Gratulacje!!! To chyba pierwszy grudniak który ruszył bez niczyjej pomocy.
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
Wiolcia gratulacje to jest piekny widok
cristalrose
Wiolcia - gratulacje! To wreszcie da ci odpocząc
Co do pchacza - wszyscy sądzą, że on służy do nauki chodzenia, a potem w kąt;-) A to zupełnie nie tak.
Ja go kupiłam 1. żeby oszczędzic taborety (wiklinowe, co prawda przeżyły już kilka ataków bratanicy i siostrzeńca, ale nie wiem czy wytrzymają ciągłe ataki Cypriana)
2. żeby oszczędzic sobie sprzątania ich szczątków po całym mieszkaniu Dzieci uwielbiają chodzic i coś przed sobą pchac nawet 2-latki Więc pchacz posłuży nam na pewno jeszcze długi czas. Tym bardziej, że ten nasz ma opcję jeździka, więc na spacerki wiosenno-letnie będzie świetny. Ja polecam - opierając się na doświadczeniach z bratanicą i siostrzeńcem (2,5-letnim, który do tej pory chodzi z taboretami;-)). Mam taki Hasbro Playskool Chodzik Jeździk Skuter Pchacz (1816365617) - Aukcje internetowe Allegro
Co do pchacza - wszyscy sądzą, że on służy do nauki chodzenia, a potem w kąt;-) A to zupełnie nie tak.
Ja go kupiłam 1. żeby oszczędzic taborety (wiklinowe, co prawda przeżyły już kilka ataków bratanicy i siostrzeńca, ale nie wiem czy wytrzymają ciągłe ataki Cypriana)
2. żeby oszczędzic sobie sprzątania ich szczątków po całym mieszkaniu Dzieci uwielbiają chodzic i coś przed sobą pchac nawet 2-latki Więc pchacz posłuży nam na pewno jeszcze długi czas. Tym bardziej, że ten nasz ma opcję jeździka, więc na spacerki wiosenno-letnie będzie świetny. Ja polecam - opierając się na doświadczeniach z bratanicą i siostrzeńcem (2,5-letnim, który do tej pory chodzi z taboretami;-)). Mam taki Hasbro Playskool Chodzik Jeździk Skuter Pchacz (1816365617) - Aukcje internetowe Allegro
mamolka
heheheh cristal- mój 2,5 latek owszem chodził z taboretem, ale po to aby zapalić światła w całym domu ;/
Brawa dla Krzysia!!
Gwiazdeczka ale to twój pierwszy ruszył prawda?? jak teraz sobie radzi?? Chodzi cały czas sam czy nadal za rączki??
Brawa dla Krzysia!!
Gwiazdeczka ale to twój pierwszy ruszył prawda?? jak teraz sobie radzi?? Chodzi cały czas sam czy nadal za rączki??
reklama
89gwiazdeczka89
mamolka lubi chodzic ciagle za jedna raczke a i nie ukrywam jest to bezpieczniejsze, narazie jest ciagle na etapie ciezko powiedziec tych kilkanascie kroczkow po czym ciap na pupcie jednak w domu gdzie co chwile jakas zabawka lezy na podłodze to sie boje bo ciagle sie przewraca ciezko ma jeszcze utrzymac równowage jednka tak jak juz kiedys pisałam jak na moje oko ma jeszcze spore ciemiaczko ale mowilyscie ze nia mam czym sie martwic bo jeszcze jest czas aby mu zarosło takze czekamy
Podziel się: