reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

no to gratulacje buzc i Smile
mamolka masz racje cos za cos jeden to robi szybciej a drugi tamto. u nas w rodzinie tzn patrzac teraz na te male brzdace bo jest ich kilka to zabki wychodza ok 10 miesiaca jedynie jedna Agatka sie pospieszyla majac 3 miesiace miala pierwszy zabek

reklama
Mamolka gratuluję uzębienia. Wy chyba klasyfikujecie się na 1 miejscu ???
My mamy taki wielki kwadrat edukacyjny i od kilku dni synek chodzi pchając go po całym salonie. A jeszcze pamiętam jak przyniesiono mi go w kokonie, a to już taki duży chłopak. Jak ten czas leci.

Jejku Wasze maluchy,chodzą już a mój dopiero dzisiaj 1 raz usiadł sam,ale nie zauważyłam jak bo byłam zajęta a on hulał na podłodze :-))) Raczkować nie raczkuje,pozycja na czworaka i kiwanie i tyle :-)

Elena - na pierwszym miejscu pod względem uzębienia jesteśmy niestety my ;-) Komplet jedynek i dwójek, czyli sztuk osiem. Ale Mikoś Mamolki idzie z nami łeb w łeb, więc może niedługo Ida odda mu palmę pierwszeństwa ;-)

Cwietka no to miałam nieaktualne informacje, he he. ;) A możesz sypiesz jakieś hormony na "wzrost" zębów i nic nam nie mówisz. :-D
Renczysia, to świadczy, że nie długo zacznie raczkować. Gratuluję siadu. ;)

u nas zebowy stan nadal zerowy :)
za to nauczylam ja robic kosi kosi
i jaka ma radoche jak siedzi w siadzie plotkarskim i klaszcze z calych sil, i sie smieje jak glupi do sera :-D
'pappa' jej jakos slabo idzie - nei wiem czemu :)

do tego po skonczonej zupie - namietnie jej mowie - 'dziieeeekuuujjeeeeemy, a po drodze wyplujemy' i jak to mowie, to tez zaciesza i wie ze juz koniec jedzenia :-D

siadac ladnie tez zaczela calkiem niedawno. i opanpowala juz opadanie na kolanka ze stojaka, ale tylko przy lozku albo przy szczebelkach :)

reklama
Do góry