reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

no to gratulacje buzc i Smile
mamolka masz racje cos za cos jeden to robi szybciej a drugi tamto. u nas w rodzinie tzn patrzac teraz na te male brzdace bo jest ich kilka to zabki wychodza ok 10 miesiaca jedynie jedna Agatka sie pospieszyla majac 3 miesiace miala pierwszy zabek

reklama
Mamolka gratuluję uzębienia. Wy chyba klasyfikujecie się na 1 miejscu ???
My mamy taki wielki kwadrat edukacyjny i od kilku dni synek chodzi pchając go po całym salonie. A jeszcze pamiętam jak przyniesiono mi go w kokonie, a to już taki duży chłopak. Jak ten czas leci.

Jejku Wasze maluchy,chodzą już a mój dopiero dzisiaj 1 raz usiadł sam,ale nie zauważyłam jak bo byłam zajęta a on hulał na podłodze :-))) Raczkować nie raczkuje,pozycja na czworaka i kiwanie i tyle :-)

Elena - na pierwszym miejscu pod względem uzębienia jesteśmy niestety my ;-) Komplet jedynek i dwójek, czyli sztuk osiem. Ale Mikoś Mamolki idzie z nami łeb w łeb, więc może niedługo Ida odda mu palmę pierwszeństwa ;-)

Cwietka no to miałam nieaktualne informacje, he he. ;) A możesz sypiesz jakieś hormony na "wzrost" zębów i nic nam nie mówisz. :-D
Renczysia, to świadczy, że nie długo zacznie raczkować. Gratuluję siadu. ;)

u nas zebowy stan nadal zerowy :)
za to nauczylam ja robic kosi kosi
i jaka ma radoche jak siedzi w siadzie plotkarskim i klaszcze z calych sil, i sie smieje jak glupi do sera :-D
'pappa' jej jakos slabo idzie - nei wiem czemu :)

do tego po skonczonej zupie - namietnie jej mowie - 'dziieeeekuuujjeeeeemy, a po drodze wyplujemy' i jak to mowie, to tez zaciesza i wie ze juz koniec jedzenia :-D

siadac ladnie tez zaczela calkiem niedawno. i opanpowala juz opadanie na kolanka ze stojaka, ale tylko przy lozku albo przy szczebelkach :)

reklama
Do góry