reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

U nas rozmier 80, ale body na szerokość 74 jest ok, tylko już nie zapinam, bo na długość za krótkie. My też mamy bardzo dużo irlandzkich ciuszków i z tych 6-9 m-cy wyrósł jak miał prawie 4.

reklama
A my od przedwczoraj mamy drugiego zęba na wierzchu ;-) Obyło się na szczęście prawie bezboleśnie ;-) Mój syn postanowił nie przemęczać się i zabawki, które mu podkładam ma zamiar przyciągać siła umysłu ;-) Ostatnio leżał, wyciągnął rękę do zabawki i coś tam mruczał pod nosem. I tak kilka minut. W końcu stwierdził, że za mało się skupia i zaczął drzeć się, żeby mu ją podać, bo co będzie tyłek ruszał skoro mama poda ;/

Gratki ząbków!!
Buzc połakałam się ze śmiechu jak wyobraziłam sobie Huba przyciagającego zabawki siłą umysłu :-)
My irlandzkie mamy spodnie, bluzy i kurtki po kuzynie i sa za duże i to te 6-9..Jej czyzbym takiego okruszka miala w domku ????
Siedzi mi na kolanach i mruczy....

Ale Wam fajnie z tymi zębami :) Franol dalej pustoszczękowy. I chyba tak póki co zostanie ;)
Najgorsze, że nie bardzo chce jeść obiady z kawałkami. Dajecie już kawałki, a nie papki?...

U nas też pusto w paszczęce:tak:.
Dzisiaj zważyłam młodego na naszej domowej wadze i wyszło mi, że ma prawie 11 kg:szok:. Nie możliwe:no:, czułabym to. Jak będzie w któryś dzień ładnie, to się przejdę do naszej przychodni zważyć go na profesjonalnej wadze dla dzieciów:-p.

reklama
U nas kawałki się zdarzają, bo mięsko nie chce się ładnie zpapkować. Czasem większy Ida międli w buzi i wolę jej go wyjąć, bo się boję, że się udławi.
Ewa - nie zazdrość zebisków. Trzeba to to szczotkować, a dodatkowo wszystko jest pogryzione. Wczoraj obejrzałam łyżeczkę - wygląda jakbym karmiła nią wampira. Ja to bym wolała mieć same dziąsełka niż taką tetra-dentkę.

Do góry