reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

U nas rozmier 80, ale body na szerokość 74 jest ok, tylko już nie zapinam, bo na długość za krótkie. My też mamy bardzo dużo irlandzkich ciuszków i z tych 6-9 m-cy wyrósł jak miał prawie 4.

reklama
A my od przedwczoraj mamy drugiego zęba na wierzchu ;-) Obyło się na szczęście prawie bezboleśnie ;-) Mój syn postanowił nie przemęczać się i zabawki, które mu podkładam ma zamiar przyciągać siła umysłu ;-) Ostatnio leżał, wyciągnął rękę do zabawki i coś tam mruczał pod nosem. I tak kilka minut. W końcu stwierdził, że za mało się skupia i zaczął drzeć się, żeby mu ją podać, bo co będzie tyłek ruszał skoro mama poda ;/

Gratki ząbków!!
Buzc połakałam się ze śmiechu jak wyobraziłam sobie Huba przyciagającego zabawki siłą umysłu :-)
My irlandzkie mamy spodnie, bluzy i kurtki po kuzynie i sa za duże i to te 6-9..Jej czyzbym takiego okruszka miala w domku ????
Siedzi mi na kolanach i mruczy....

Ale Wam fajnie z tymi zębami :) Franol dalej pustoszczękowy. I chyba tak póki co zostanie ;)
Najgorsze, że nie bardzo chce jeść obiady z kawałkami. Dajecie już kawałki, a nie papki?...

U nas też pusto w paszczęce:tak:.
Dzisiaj zważyłam młodego na naszej domowej wadze i wyszło mi, że ma prawie 11 kg:szok:. Nie możliwe:no:, czułabym to. Jak będzie w któryś dzień ładnie, to się przejdę do naszej przychodni zważyć go na profesjonalnej wadze dla dzieciów:-p.

reklama
U nas kawałki się zdarzają, bo mięsko nie chce się ładnie zpapkować. Czasem większy Ida międli w buzi i wolę jej go wyjąć, bo się boję, że się udławi.
Ewa - nie zazdrość zebisków. Trzeba to to szczotkować, a dodatkowo wszystko jest pogryzione. Wczoraj obejrzałam łyżeczkę - wygląda jakbym karmiła nią wampira. Ja to bym wolała mieć same dziąsełka niż taką tetra-dentkę.

Do góry