reklama
buzc13
Fanka BB :)
A my od przedwczoraj mamy drugiego zęba na wierzchu ;-) Obyło się na szczęście prawie bezboleśnie ;-) Mój syn postanowił nie przemęczać się i zabawki, które mu podkładam ma zamiar przyciągać siła umysłu ;-) Ostatnio leżał, wyciągnął rękę do zabawki i coś tam mruczał pod nosem. I tak kilka minut. W końcu stwierdził, że za mało się skupia i zaczął drzeć się, żeby mu ją podać, bo co będzie tyłek ruszał skoro mama poda ;/
Gratki ząbków!!
Buzc połakałam się ze śmiechu jak wyobraziłam sobie Huba przyciagającego zabawki siłą umysłu :-)
My irlandzkie mamy spodnie, bluzy i kurtki po kuzynie i sa za duże i to te 6-9..Jej czyzbym takiego okruszka miala w domku ????
Siedzi mi na kolanach i mruczy....
Buzc połakałam się ze śmiechu jak wyobraziłam sobie Huba przyciagającego zabawki siłą umysłu :-)
My irlandzkie mamy spodnie, bluzy i kurtki po kuzynie i sa za duże i to te 6-9..Jej czyzbym takiego okruszka miala w domku ????
Siedzi mi na kolanach i mruczy....
krolcia
U nas też pusto w paszczęce.
Dzisiaj zważyłam młodego na naszej domowej wadze i wyszło mi, że ma prawie 11 kg. Nie możliwe, czułabym to. Jak będzie w któryś dzień ładnie, to się przejdę do naszej przychodni zważyć go na profesjonalnej wadze dla dzieciów.
Dzisiaj zważyłam młodego na naszej domowej wadze i wyszło mi, że ma prawie 11 kg. Nie możliwe, czułabym to. Jak będzie w któryś dzień ładnie, to się przejdę do naszej przychodni zważyć go na profesjonalnej wadze dla dzieciów.
krolcia
Jak nam się trafił jakiś kawałeczek, to tak młody długo miętolił, aż wypluł co większe.
reklama
U nas kawałki się zdarzają, bo mięsko nie chce się ładnie zpapkować. Czasem większy Ida międli w buzi i wolę jej go wyjąć, bo się boję, że się udławi.
Ewa - nie zazdrość zebisków. Trzeba to to szczotkować, a dodatkowo wszystko jest pogryzione. Wczoraj obejrzałam łyżeczkę - wygląda jakbym karmiła nią wampira. Ja to bym wolała mieć same dziąsełka niż taką tetra-dentkę.
Ewa - nie zazdrość zebisków. Trzeba to to szczotkować, a dodatkowo wszystko jest pogryzione. Wczoraj obejrzałam łyżeczkę - wygląda jakbym karmiła nią wampira. Ja to bym wolała mieć same dziąsełka niż taką tetra-dentkę.
Podziel się: