reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Gratuluje Wiolcia!!! Ale wcześnie :-) I papek nie musisz robić ;-), dasz dziecku marchewkę i sobie będzie gryzł, a ty możesz wchodzić na BB :-D:-D

reklama
Wpadam tylko na sekundkę dziewczyny napisać, że...
MAMY DWA ZĄBKI!! :D I UWAGA z samego tyłu!! Az sie przeraziłam dzisiaj, Młody płacze a tam na dolnym dziąśle z lewej i prawej strony w głębi dwa ząbki! SZOK:/ Cóż u nas nietypowo nie zaczęło się od dolnych jedynek...
wow:szok: ale nam Krzyś pogalopował aż zapomniał o pierwszych przednich:-D gratulki dla Niego i buziaki w obolałe dziąsełka;ppp

Jej... Tak właśnie do mnie dotarło, że część z Was pomału "wyprowadza" dzieci ze swojego łóżka do łóżeczka, a ja się zbieram do przeprowadzenia Pucka do drugiego pokoju. Tylko czekam aż Mąż kinkiety naprawi, żeby się jakieś małe światełko paliło w nocy.
Wyrodna ze mnie matka ;) Ale nie mogę się doczekać spania po ciemku (bo teraz mamy zapaloną małą lampkę całą noc). A że Pucek budzi się raz... No to na co czekać?
Macius juz 2 miesiące śpi w drugim pokoju, tam również śpi Milenka. wynika to z naszych warunków mieszkaniowych, mamy 2 pokoje, ale jeden jest :otwary" na całe mieszkanie i naprawdę nie ma możliwości, żeby wstawić do niego łóżeczko. Obawiałam się, ale jest ok:-)

Wiolu - gratulacje!!!!

Wiolcia wow no to Krzyś się z perełkami pośpieszył.
U mnie Madzia od początku pięknie śpi w łóżeczku, czasem tylko lądowała u nas. Wynagradza Julcię, która trzeba było usypiać do 6 lat, Madzię się kładzie i mała zasypia.

Daniel w nocy śpi ze mną, łatwiej mi karmić piersią:tak:. W ciągu dnia wszystkie drzemki w łóżeczku, tym bardziej, że tam zasypia szybciej. Trochę pobujam łóżeczkiem i odlot momentalny:-D.

reklama
No tak pospieszył się i dzięki temu budzi się co pół godziny z krzykiem :crazy: Czekam z niecierpliwością na ostatni etat wyrzynania się ząbków;-)

Do góry