reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

ja Ale czesto kłade na brzuszku, zwlaszcza jak zasnie to ją odwracam to dłuzej spi na brzuszku.
a dzisiaj tak płakała ze az sie zachodziła. Mysle ze to od żelaza które jej od wczoraj znów podaje.
cristalrose myslisz ze zelazo obciąza układ pokarmowy dziecka?

reklama
hej

ja na chwilę, my dalej w szpitalu, mieliśmy wyjść we wtorek ale od dzisiaj mamy na sali biegunkę :( nie wiem jak to się teraz ułozy, mój Sebek ma jedną dawkę szczepionki na rota już za sobą, ale nie wiem czy go to ochroni w razie gdyby to był rota wirus

Ja tez na pediatre narzekac nie moge. Odpowiada na najbardziej durne pytania.
Kbetina kciuki zacisniete!!! Pociesze Cie, że Lol tydzień lezał z zapaleniem płuc na biegunkowym przez lekarke idiotke i nie zaraził się.

byłam dziś z Madzią na szczepieniu chyba jest rekordzistką wśród grudniowych dzieciołków ma 3m i 2d waga porażająca 4120, urodzeniowa 2910 a dokładnie 3 miesiące temu 2750 i tak się zastanawiam czy nie za mało przybrała?? moża 1 dziennie dawac jej mm co sądzicie??

byłam dziś z Madzią na szczepieniu chyba jest rekordzistką wśród grudniowych dzieciołków ma 3m i 2d waga porażająca 4120, urodzeniowa 2910 a dokładnie 3 miesiące temu 2750 i tak się zastanawiam czy nie za mało przybrała?? moża 1 dziennie dawac jej mm co sądzicie??

A co powiedział lekarz?

reklama
na lekarkę liczyc raczej nike moge. Madzia ładnie się rozwija, uśmiechnięta jest, silna też może panikuję.

Do góry