reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

A u naszego pierwsze oznaki zabkowania i odłożone 4 b ody i 3 spiochy i nadal 56 r...Grube i krótkie hi hi hi

reklama
My już dawno zapomnieliśmy co to rozmiar 56. Teraz odkładamy 62, a niektóre mniejsze ciuszki 68 też zbyt długo nie posłużą;-) Tylko że Krzyś ma długie nogi i dlatego z wszystkiego szybciej wyrasta.

Ja przestałam patrzeć na rozmiary jak na Franka rozmiar 6-9 m. okazał się na styk... ;) Robią mi się straszne pustki w jego szufladzie... Dobrze, że lato idzie, to będzie pomykał w samej pieluszce jak tak będzie dalej rósł ;)

Ja już 2 reklamówki ciuszków odłożone mam,a kupuje ciuszki 6-9m,lub roz.74,ewentualnie jak widzę większe 68 to tez kupuję.Np z PEPCO kupuję roz 68 na styk i 74 na za chwile w sumie :)

Wasze maluchy też biorą rączki do buzi i ciamkają?Dam mu jedzonko najedzony,bo więcej nie chce,a mimo to dalej pcha piąstki do pysia :/

I tą głowę przechyla na jedną stronę :/ Na brzuchu jak leży to tylko na jednej stronie ma główkę :-(((

Ja już 2 reklamówki ciuszków odłożone mam,a kupuje ciuszki 6-9m,lub roz.74,ewentualnie jak widzę większe 68 to tez kupuję.Np z PEPCO kupuję roz 68 na styk i 74 na za chwile w sumie :)

Wasze maluchy też biorą rączki do buzi i ciamkają?Dam mu jedzonko najedzony,bo więcej nie chce,a mimo to dalej pcha piąstki do pysia :/

I tą głowę przechyla na jedną stronę :/ Na brzuchu jak leży to tylko na jednej stronie ma główkę :-(((
ha! u mnie to samo. 68 i niektóre 74 są ok. :tak:
I też ciamka niesamowicie,Jak mu się uda kciuka włożyc, to zadowolony, ale raczej wszystkie paluszki pcha.
Co do główki - to przekręca .

Ciamka i mlaska łapki az miło. ale on juz w brzuszku tak pchał łapki do pyszczka.

u mnie tez ciamka i to strasznie głośno-wpycha całą pięść ale najlepiej smakuje kciuk. Czasami nawet zasypia z nim w buzi:)

Niunia mlamie piąstki jak się nudzi albo chce jak chce spac a z kładzeniem na brzuszek już nie jest tak wesoło bo mała znalazła sposób i przekreca sie na boczek tak więc trzeba ja pilnować

reklama
Krzyś wkłada całą piąstkę do buzi, ewentualnie liże ją jak lody;-) No i od jakiegoś czasu ślini się strasznie. Na brzuszku nie chce leżeć, no chyba że na maminym brzuchu, więc głowy do góry nie podnosi, bo nie ma kiedy tego trenować.

Do góry