reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Ja już 2 reklamówki ciuszków odłożone mam,a kupuje ciuszki 6-9m,lub roz.74,ewentualnie jak widzę większe 68 to tez kupuję.Np z PEPCO kupuję roz 68 na styk i 74 na za chwile w sumie
Wasze maluchy też biorą rączki do buzi i ciamkają?Dam mu jedzonko najedzony,bo więcej nie chce,a mimo to dalej pcha piąstki do pysia :/
I tą głowę przechyla na jedną stronę :/ Na brzuchu jak leży to tylko na jednej stronie ma główkę :-(((
Wasze maluchy też biorą rączki do buzi i ciamkają?Dam mu jedzonko najedzony,bo więcej nie chce,a mimo to dalej pcha piąstki do pysia :/
I tą głowę przechyla na jedną stronę :/ Na brzuchu jak leży to tylko na jednej stronie ma główkę :-(((
ha! u mnie to samo. 68 i niektóre 74 są ok.Ja już 2 reklamówki ciuszków odłożone mam,a kupuje ciuszki 6-9m,lub roz.74,ewentualnie jak widzę większe 68 to tez kupuję.Np z PEPCO kupuję roz 68 na styk i 74 na za chwile w sumie
I też ciamka niesamowicie,Jak mu się uda kciuka włożyc, to zadowolony, ale raczej wszystkie paluszki pcha.
Co do główki - to przekręca .
reklama
Podziel się: