reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

A u naszego pierwsze oznaki zabkowania i odłożone 4 b ody i 3 spiochy i nadal 56 r...Grube i krótkie hi hi hi

reklama
My już dawno zapomnieliśmy co to rozmiar 56. Teraz odkładamy 62, a niektóre mniejsze ciuszki 68 też zbyt długo nie posłużą;-) Tylko że Krzyś ma długie nogi i dlatego z wszystkiego szybciej wyrasta.

Ja przestałam patrzeć na rozmiary jak na Franka rozmiar 6-9 m. okazał się na styk... ;) Robią mi się straszne pustki w jego szufladzie... Dobrze, że lato idzie, to będzie pomykał w samej pieluszce jak tak będzie dalej rósł ;)

Ja już 2 reklamówki ciuszków odłożone mam,a kupuje ciuszki 6-9m,lub roz.74,ewentualnie jak widzę większe 68 to tez kupuję.Np z PEPCO kupuję roz 68 na styk i 74 na za chwile w sumie :)

Wasze maluchy też biorą rączki do buzi i ciamkają?Dam mu jedzonko najedzony,bo więcej nie chce,a mimo to dalej pcha piąstki do pysia :/

I tą głowę przechyla na jedną stronę :/ Na brzuchu jak leży to tylko na jednej stronie ma główkę :-(((

Ja już 2 reklamówki ciuszków odłożone mam,a kupuje ciuszki 6-9m,lub roz.74,ewentualnie jak widzę większe 68 to tez kupuję.Np z PEPCO kupuję roz 68 na styk i 74 na za chwile w sumie :)

Wasze maluchy też biorą rączki do buzi i ciamkają?Dam mu jedzonko najedzony,bo więcej nie chce,a mimo to dalej pcha piąstki do pysia :/

I tą głowę przechyla na jedną stronę :/ Na brzuchu jak leży to tylko na jednej stronie ma główkę :-(((
ha! u mnie to samo. 68 i niektóre 74 są ok. :tak:
I też ciamka niesamowicie,Jak mu się uda kciuka włożyc, to zadowolony, ale raczej wszystkie paluszki pcha.
Co do główki - to przekręca .

Ciamka i mlaska łapki az miło. ale on juz w brzuszku tak pchał łapki do pyszczka.

u mnie tez ciamka i to strasznie głośno-wpycha całą pięść ale najlepiej smakuje kciuk. Czasami nawet zasypia z nim w buzi:)

Niunia mlamie piąstki jak się nudzi albo chce jak chce spac a z kładzeniem na brzuszek już nie jest tak wesoło bo mała znalazła sposób i przekreca sie na boczek tak więc trzeba ja pilnować

reklama
Krzyś wkłada całą piąstkę do buzi, ewentualnie liże ją jak lody;-) No i od jakiegoś czasu ślini się strasznie. Na brzuszku nie chce leżeć, no chyba że na maminym brzuchu, więc głowy do góry nie podnosi, bo nie ma kiedy tego trenować.

Do góry