krolcia
Fanka BB :)
Prawda. Pierwsze idą dolne jedynki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krzysiowi idzie ząbek W szoku jestem, nie znam się na dzieciach ale to raczej ząbek... jest niemożliwy od 3 dni a dzisiaj to jakieś apogeum! Wszystko gryzie, ślini się niemiłosiernie, ciągle płacze a na dolnej wardze lekko z boku ma spuchnięte. Nawet moją reke wkłada do buzi, żeby pogryźć ;-)
My już po wizycie, Cyprianek waży 6,5 kg i ma 63 cm (faktycznie coś nie tak z rozmiarówką ubrań bo powoli przechodzimy na 74)
Wkurzyliśmy się trochę, bo okazało sie, że nie mają w ośrodku szczepionki skojarzonej 5w1 i biedactwo musiał przyjąć 3 ukłucia, ale zniósł to dzielnie . Pewnie dlatego, że tatuś go cały czas zabawiał i obiecał zabaweczkę za zaoszczędzoną kasę:-)
Hehe, kręgosłup jak kręgosłup, trochę boli , ale to chyba kwestia tej mojej przepukliny oponowej, za to kolana mi wysiadają od noszenia kluski;-)Mój kręgosłup solidaryzuje się z Twoim jeśli chodzi o noszenie ponad 6-kilogramowych "maluszków"
Dzięki;-)cristalrose gratulacje odwagi dla dzielnego Cyprianka!
Oliwka waży dopiero 5 kg (dane z dzisiaj) moja kruszynka. A jak ją przebieram to wszyscy mówią, że taka tłuściutka...nie wiem jak to jest...