reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
my po wczorajszej wizycue, Adaśko waży 6,490 kg i ma 61 cm. zaszczepiony był 5w1, nie płakał, bo Wikunia mu śpiewała i się nie zorientował.
przed wyjściem do lekarza walnął taaaaką kupę, że musiałam go wykąpać, hehe

Mój z wagą powoli ściga twojego :) Niestety nie mierzą go więc nie wiem ile ma,a miareczki u mnie brak :)

Mój z wagą powoli ściga twojego :) Niestety nie mierzą go więc nie wiem ile ma,a miareczki u mnie brak :)

samemu chyba nie da sie zmierzyc dokładnie bobasa, w przychodni maja juz praktyke wiec błedu raczej nie ma choc wiadomo ze ludzie sa omylni ja w wtorek ide na 2 szczepienie to bede wiedziec ile ma mój chłopak

samemu chyba nie da sie zmierzyc dokładnie bobasa, w przychodni maja juz praktyke wiec błedu raczej nie ma choc wiadomo ze ludzie sa omylni ja w wtorek ide na 2 szczepienie to bede wiedziec ile ma mój chłopak

Ale tak mniej więcej jakoś by się może dało :)
My na drugie szczepienie za 6 tygodni idziemy...

Ale tak mniej więcej jakoś by się może dało :)
My na drugie szczepienie za 6 tygodni idziemy...
ja tak mniej wiecej to patrze na ciuszki przy ostatnim szczepieniu 4 stycznia mial 61 cm i smialo wchodził w 62 a teraz niektore 68 sa za malutkie ale chyba tak szybko dziecko nie moze rosnac tym bardziej ze ja mam 155 cm wiec moj maly podał sie na tatusia i pewnie pojdzie do przedszkola to mnie przerosnie :p

ja tak mniej wiecej to patrze na ciuszki przy ostatnim szczepieniu 4 stycznia mial 61 cm i smialo wchodził w 62 a teraz niektore 68 sa za malutkie ale chyba tak szybko dziecko nie moze rosnac tym bardziej ze ja mam 155 cm wiec moj maly podał sie na tatusia i pewnie pojdzie do przedszkola to mnie przerosnie :p

Ja to na ciuszki nie patrze bo mój nosi raczej 68 malo co ma 62 a tyle cm to on nie ma,a numeracja to co firma to inna :)

Jak ja mniej więcej zmierzyłam Daniela, to w 4 tygodniu życia wyszło mi, że się skurczył 4 cm!:-D:-D

Heh dobre :)

Krzysiowi idzie ząbek :szok: W szoku jestem, nie znam się na dzieciach ale to raczej ząbek... jest niemożliwy od 3 dni a dzisiaj to jakieś apogeum! Wszystko gryzie, ślini się niemiłosiernie, ciągle płacze a na dolnej wardze lekko z boku ma spuchnięte. Nawet moją reke wkłada do buzi, żeby pogryźć ;-)

reklama
Krzysiowi idzie ząbek :szok: W szoku jestem, nie znam się na dzieciach ale to raczej ząbek... jest niemożliwy od 3 dni a dzisiaj to jakieś apogeum! Wszystko gryzie, ślini się niemiłosiernie, ciągle płacze a na dolnej wardze lekko z boku ma spuchnięte. Nawet moją reke wkłada do buzi, żeby pogryźć ;-)
to moze coś innego, bo nie tyle czas co miejsce dziwne. najpierw jedynki wychodzą, wiec nie puchnie z boku

Do góry