reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
my po wczorajszej wizycue, Adaśko waży 6,490 kg i ma 61 cm. zaszczepiony był 5w1, nie płakał, bo Wikunia mu śpiewała i się nie zorientował.
przed wyjściem do lekarza walnął taaaaką kupę, że musiałam go wykąpać, hehe

Mój z wagą powoli ściga twojego :) Niestety nie mierzą go więc nie wiem ile ma,a miareczki u mnie brak :)

Mój z wagą powoli ściga twojego :) Niestety nie mierzą go więc nie wiem ile ma,a miareczki u mnie brak :)

samemu chyba nie da sie zmierzyc dokładnie bobasa, w przychodni maja juz praktyke wiec błedu raczej nie ma choc wiadomo ze ludzie sa omylni ja w wtorek ide na 2 szczepienie to bede wiedziec ile ma mój chłopak

samemu chyba nie da sie zmierzyc dokładnie bobasa, w przychodni maja juz praktyke wiec błedu raczej nie ma choc wiadomo ze ludzie sa omylni ja w wtorek ide na 2 szczepienie to bede wiedziec ile ma mój chłopak

Ale tak mniej więcej jakoś by się może dało :)
My na drugie szczepienie za 6 tygodni idziemy...

Ale tak mniej więcej jakoś by się może dało :)
My na drugie szczepienie za 6 tygodni idziemy...
ja tak mniej wiecej to patrze na ciuszki przy ostatnim szczepieniu 4 stycznia mial 61 cm i smialo wchodził w 62 a teraz niektore 68 sa za malutkie ale chyba tak szybko dziecko nie moze rosnac tym bardziej ze ja mam 155 cm wiec moj maly podał sie na tatusia i pewnie pojdzie do przedszkola to mnie przerosnie :p

ja tak mniej wiecej to patrze na ciuszki przy ostatnim szczepieniu 4 stycznia mial 61 cm i smialo wchodził w 62 a teraz niektore 68 sa za malutkie ale chyba tak szybko dziecko nie moze rosnac tym bardziej ze ja mam 155 cm wiec moj maly podał sie na tatusia i pewnie pojdzie do przedszkola to mnie przerosnie :p

Ja to na ciuszki nie patrze bo mój nosi raczej 68 malo co ma 62 a tyle cm to on nie ma,a numeracja to co firma to inna :)

Jak ja mniej więcej zmierzyłam Daniela, to w 4 tygodniu życia wyszło mi, że się skurczył 4 cm!:-D:-D

Heh dobre :)

Krzysiowi idzie ząbek :szok: W szoku jestem, nie znam się na dzieciach ale to raczej ząbek... jest niemożliwy od 3 dni a dzisiaj to jakieś apogeum! Wszystko gryzie, ślini się niemiłosiernie, ciągle płacze a na dolnej wardze lekko z boku ma spuchnięte. Nawet moją reke wkłada do buzi, żeby pogryźć ;-)

reklama
Krzysiowi idzie ząbek :szok: W szoku jestem, nie znam się na dzieciach ale to raczej ząbek... jest niemożliwy od 3 dni a dzisiaj to jakieś apogeum! Wszystko gryzie, ślini się niemiłosiernie, ciągle płacze a na dolnej wardze lekko z boku ma spuchnięte. Nawet moją reke wkłada do buzi, żeby pogryźć ;-)
to moze coś innego, bo nie tyle czas co miejsce dziwne. najpierw jedynki wychodzą, wiec nie puchnie z boku

Do góry