reklama
U
użytkowniczka r
Gość
my po wczorajszej wizycue, Adaśko waży 6,490 kg i ma 61 cm. zaszczepiony był 5w1, nie płakał, bo Wikunia mu śpiewała i się nie zorientował.
przed wyjściem do lekarza walnął taaaaką kupę, że musiałam go wykąpać, hehe
Mój z wagą powoli ściga twojego Niestety nie mierzą go więc nie wiem ile ma,a miareczki u mnie brak
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
Mój z wagą powoli ściga twojego Niestety nie mierzą go więc nie wiem ile ma,a miareczki u mnie brak
samemu chyba nie da sie zmierzyc dokładnie bobasa, w przychodni maja juz praktyke wiec błedu raczej nie ma choc wiadomo ze ludzie sa omylni ja w wtorek ide na 2 szczepienie to bede wiedziec ile ma mój chłopak
U
użytkowniczka r
Gość
samemu chyba nie da sie zmierzyc dokładnie bobasa, w przychodni maja juz praktyke wiec błedu raczej nie ma choc wiadomo ze ludzie sa omylni ja w wtorek ide na 2 szczepienie to bede wiedziec ile ma mój chłopak
Ale tak mniej więcej jakoś by się może dało
My na drugie szczepienie za 6 tygodni idziemy...
89gwiazdeczka89
ja tak mniej wiecej to patrze na ciuszki przy ostatnim szczepieniu 4 stycznia mial 61 cm i smialo wchodził w 62 a teraz niektore 68 sa za malutkie ale chyba tak szybko dziecko nie moze rosnac tym bardziej ze ja mam 155 cm wiec moj maly podał sie na tatusia i pewnie pojdzie do przedszkola to mnie przerosnieAle tak mniej więcej jakoś by się może dało
My na drugie szczepienie za 6 tygodni idziemy...
krolcia
Jak ja mniej więcej zmierzyłam Daniela, to w 4 tygodniu życia wyszło mi, że się skurczył 4 cm!
U
użytkowniczka r
Gość
ja tak mniej wiecej to patrze na ciuszki przy ostatnim szczepieniu 4 stycznia mial 61 cm i smialo wchodził w 62 a teraz niektore 68 sa za malutkie ale chyba tak szybko dziecko nie moze rosnac tym bardziej ze ja mam 155 cm wiec moj maly podał sie na tatusia i pewnie pojdzie do przedszkola to mnie przerosnie
Ja to na ciuszki nie patrze bo mój nosi raczej 68 malo co ma 62 a tyle cm to on nie ma,a numeracja to co firma to inna
Jak ja mniej więcej zmierzyłam Daniela, to w 4 tygodniu życia wyszło mi, że się skurczył 4 cm!
Heh dobre
Antylopka
Potrojna mamuska
hehe, możliweAntalopka chyba wiedzial co sie swieci i to ze strachu ta kupa
renczysia - na moje mógł by już teraz przybierać do kilograma miesięcznie, to ciuszki na dłużej by starczyly i nosic łatwiej
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Krzysiowi idzie ząbek W szoku jestem, nie znam się na dzieciach ale to raczej ząbek... jest niemożliwy od 3 dni a dzisiaj to jakieś apogeum! Wszystko gryzie, ślini się niemiłosiernie, ciągle płacze a na dolnej wardze lekko z boku ma spuchnięte. Nawet moją reke wkłada do buzi, żeby pogryźć ;-)
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
to moze coś innego, bo nie tyle czas co miejsce dziwne. najpierw jedynki wychodzą, wiec nie puchnie z bokuKrzysiowi idzie ząbek W szoku jestem, nie znam się na dzieciach ale to raczej ząbek... jest niemożliwy od 3 dni a dzisiaj to jakieś apogeum! Wszystko gryzie, ślini się niemiłosiernie, ciągle płacze a na dolnej wardze lekko z boku ma spuchnięte. Nawet moją reke wkłada do buzi, żeby pogryźć ;-)
Podziel się: