reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Jak przestawić dziecko na tryb nocny?? Tzn żeby dłużej spało?? Kiedy czytałam, że zamiast mleka dawać herbatkę żeby wiedziało, że w nocy nie poje ) Czy coś jeszcze?? Ja chce chociaż z 4h pospać...
Jak przestawić dziecko na tryb nocny?? Tzn żeby dłużej spało?? Kiedy czytałam, że zamiast mleka dawać herbatkę żeby wiedziało, że w nocy nie poje ) Czy coś jeszcze?? Ja chce chociaż z 4h pospać...
pospisz, przyjdzie na to czas Na razie daj Krzysiowi ciagnac tego nocnego mleczka, poki moze i potrzeuje ;-)
Jak bedzie mial 4 miesiace to bedziesz mogla dosypac mu do mleczka kleiku ryzowego, jest szansa, ze sie zaklajstruje na dluzej
Ale wiesz kochana, Ze to nocne mleczko jest lepsze, ma wiecej czegos tam, bardziej tluste jest i teraz juz sie nie zaleca, zeby takie maluchy przepajac. Spokojnie dasz rade!!! Kobiety sa twarde jak stal.Jak przestawić dziecko na tryb nocny?? Tzn żeby dłużej spało?? Kiedy czytałam, że zamiast mleka dawać herbatkę żeby wiedziało, że w nocy nie poje ) Czy coś jeszcze?? Ja chce chociaż z 4h pospać...
kasiarem1
Fanka BB :)
ja po kąpieli zawijam w becik przygaszam światło zeby wyciszyc niunie daje cycunia a jak mala nie zasnie to w tedy bujam na nogach i to zazwyczaj pomaga bywa ze sie tak meczymy ze 2 godziny bo przysypia i wstaje za chwilke ale efekt takiego wymeczenia bywa zaskakujacy ostatnio zasneła ok 12 w nocy a wstała po 6 SZOK!
od kiedy kladzie sie dziecko na kocyku na podłodze?
a my dzis czytałyśmy wierdzyki brzechwy w szoku byłam jak reagowała na ilustracje a wydawały mi sie malo ciekawe rekami tak machała i sie smiała
My czytamy Androny Brzechwy już jakiś czas Najlepsza bajka to Mleko
Ostatnio na topie jest książeczka Pierwsze urodziny prosiaczka - Aleksandra Woldańska-Płocińska - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl - szczególnie żuk pchający wielkiego zielonego arbuza Obrazki schematyczne, intensywne kolory - polecam
Hehe! Myślę, że Krzyś bardzo szybko dałby znać co sądzi o herbatce ;-) On na razie ma mały żołądeczek, więc je, bo jest głodny, a nie dla przyjemności podjadania. Niedługo w brzuszku będzie się mieściło więcej, to i rzadziej się będzie budził. Wytrwałości!
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Krzyś poszedł spać o 23 wstał o 2 dałam mu smoczek i poszedł dalej spać, i tak oto przespał do 4.30:-) Najwyraźniej nie budzi się głodny skoro wystarczy mu smoczek i zasypia w 5 minut. Szkoda tylko, że ja nie spałam do 3 z powodu bólu jajników
Podziel się: