reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Wiolcia, nie martw się. Gorączka pewnie spadnie po czopku, a energia wróci szybko. Też dziś panikowałam, bo Franol pół dnia przespał (a szczepiliśmy się wczoraj), ale o 16 się obudził i dotąd nie śpi, tylko je, śmieje się i bawi :) Teraz już powoli zasypia, bo to jego czas snu. Będzie dobrze!

reklama
Wiolcia nie martw się, takie coś naprawde może być i jest NORMALNE a to że żal patrzeć na takie osowiałe dziecko to wierze i wiem doskonale, jutro bedzie normalnie, zobaczysz:-)

renczysia do kogo idziesz na usg? Ja do dr Rusina -jeżeli Ty tez do niego to zycze powowdzenia w dodzwonieniu się.. Ale specjalista z niego dobry
Wiolcia bedzie dobrze -czesto po szczepieniach są gorączki nawet kilkudniowe...

renczysia do kogo idziesz na usg? Ja do dr Rusina -jeżeli Ty tez do niego to zycze powowdzenia w dodzwonieniu się.. Ale specjalista z niego dobry
Wiolcia bedzie dobrze -czesto po szczepieniach są gorączki nawet kilkudniowe...

Tak kochana mam namiar do Rusina lub do hm..... nie pamiętam już :) A kartkę Men ma w portfelu :)

Gorączkował dwa dni i dzisiaj jest już dobrze :) Kolejne szczepienie na początku marca i już to przeżywam... dobrze, że chociaż miesiąc mamy spokoju.

WIolcia- super, że Krzyś przybiera :-) Oby tak dalej -jak się rozkręci to i Cypriana przegoni;-)

Mamolka - a jak tam twój Miki z żółtaczką sobie radzi???

Mamolka - a jak tam twój Miki z żółtaczką sobie radzi???

jaką żółtaczką :) hehe... już jest dobrze! -na oczkach rączkach i nóżkach już nie ma... zresztą ciężko mi trochę ocenić bo chyba będzie miał Miki karnację po mężu i jest ona raczej ciemną karnacją.... albo zrobiła się taka po żółtaczce

A my po usg...Udenerwowalam sie bo niby na godzine ale oczywiscie na ta sama co najmniej dwie osoby, do tego koleja do rejestracji kilometrowa, szlag by to trafil i znudzony Lolo..Wyszlam wsciekla i spocona jak mysz a za dwa miesiace czeka nas powtorka z rozrywki bo wyszlo, ze lewa nozka ma cechy dysplazji. Mamy sie pieluchowac i kłasc na brzuszku duzo i zabkowac. Wlasnie czy ktoras moze mi wytlumaczyc jak wyglada takie pieluchowanie??? wiem , ze najlepsza jest pieluszka flanelowa, ale jak ją zalozyc ..

reklama
Do góry