reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Dziekujemy dziewczyny.
Renczysia prosze zaaedytuj twój post w którym cytujesz filmik, bo za jakiś czas kasuję filmy i zdjęcia. Skasuj tylko z cytatu mój film. Reszta może zostać.:-)

Tak się bawią od tygodnia, ale jest tez wersja jak Basia łapie się z tyłu i hasa na nogach za nią.

reklama
Dziekujemy dziewczyny.
Renczysia prosze zaaedytuj twój post w którym cytujesz filmik, bo za jakiś czas kasuję filmy i zdjęcia. Skasuj tylko z cytatu mój film. Reszta może zostać.:-)

Tak się bawią od tygodnia, ale jest tez wersja jak Basia łapie się z tyłu i hasa na nogach za nią.

Może byc? :)))

asia- ale słodziaczek :) 1 zdjęcie super :)
thinka-imię Lusia super pasuje do córeczki- jest urocza , powiedziałabym nawet że przesłodka

bodzinka- chłopaki jak zawsze - pierwsza klasa, ale ja nie o tym- ale super TY wyglądasz!!!
hannah- masz super dziewczyny - naprawdę przyjamnie się was ogląda- jakby co to wiesz ja mam dwóch chłopaków ;-)

Hannaah a co Hania tam lize?? Hah a Basienka to taki pucek ze nawet stopy ma pulchne :)) prawdziwy bobasiu :) moja na tle dziewczynek z grupy wyglada na powazniejsza i starsza chyba przez szczuplosc, taka ges wyscigowa chuda i dluga ;) Ja mam czasem wrazenie ze cos zle robie dla rozwoju Arlenki ze ona nie smiga tak jak inne dzieci.

Bodzinka Ty ciagle chudniesz :O:O:O wygladasz rewelacyjnie, wez zobacz zdjecie z naszych wspolnych poczatkow i porownaj z teraz :O:O tylko nie wpadaj w pulapke mojej kuzynki, ona tak sie skupia na jak najlepszym wygladzie ze staje sie to dla niej sensem zycia, dzien bez uznania i komplementu to dzien stracony :/:/:/ niestety sama ciagle nie wierzy w to ze dobrze wyglada.

Thinka :):) Lusia to taka mala lobuzinka i te wlosy :)))) hehe superowe.

Salomii ale ja mam juz DOŚĆ ;-)Kolejne spodnie mam za duże...Zaczyna mnie to wkurzać ;-) A poza tym ja wiem, że dobrze wyglądam. Pierwszy raz w życiu WIEM i czuje się z tym fantastycznie :-)
Dzięki za komplementy :-) Widocznie do piekności potrzeba mi atmosfery kłótni ;-)
Hannah jakbym moich widziała SUPER!!!!!!!!

U nas z nowych umiejętności - od wczoraj Lizka chodzi trzymana za jedną rączkę, a dziś udało jej się kilka razy dmuchnąć w chusteczkę, co przy jej nieustającym ostatnio katarze jest nie do przecenienia :-)

reklama
To ja się pochwalę, że Frulo coraz dłużej i coraz dalej chodzi za dwie ręce :) Co prawda jeszcze głównie na palcach, ale od czegoś trzeba zacząć ;) No i coraz częściej zapomina przy zabawie, że "musi" się czegoś trzymać jak stoi - puszcza się i utrzymuje całkiem długo.

Ale dalej nie klaszcze, a papa robi kiedy mu się chce, a nie kiedy ktoś mu to pokazuje ;)

Do góry