reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Brawo dla Alka!!!! No a ten mój leń nie chce ;-) Ku mojej uciesze :-)
Ale za to uwielbia jak mu się brawo bije i jest taka mała spryciula z niego ;-) Jak coś mu się uda i mama z bratem bija brawo to zaraz robi to znowu ;-)
I ostatni pokazywałam koleznace buty a on..w płacz :szok: Przestraszył się, że wychodze. A wielki płacz ustaje jak widzi chuste ;-)
Na razie łazi przy jezdziku..Filmik na zdjęciach :-p

reklama
Gratulacje dla małych spryciarzy:-)

Ja od miesiąca kupuję zabezpieczenia szuflad i kupić nie mogę:/ Jak sójka normalnie.... A Cypriano korzysta, wyciąga swoje ulubione zabawki - butle z bobofrutem - i jeździ nimi po podłodze, niczym samochodami:-D A jak mu zabiorę to jest obraza i ryk:no:

Gratulacje dla małych spryciarzy:-)

Ja od miesiąca kupuję zabezpieczenia szuflad i kupić nie mogę:/ Jak sójka normalnie.... A Cypriano korzysta, wyciąga swoje ulubione zabawki - butle z bobofrutem - i jeździ nimi po podłodze, niczym samochodami:-D A jak mu zabiorę to jest obraza i ryk:no:

Cristal kup mu samochód :-) Taki żarcik :-) ale musi być komiczny z tymi bobofrutami :-)

cristal ja też szukam jakichś zabezpieczeń, które będą pasowały do naszych szuflad. Jejku nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam te wieczne "remanenty" mojej córci. Najbardziej kocha szuflady w dużym pokoju, w których na nasze nieszczęście są płyty CD wrrrrrrrrrrrrrr, zaraz potem plądruje szuflady u Matiego (m ajtki, skarpetki - rewelacja), te w kuchni też są fajne (jestem maniaczką pojemników tupperware więc ma w czym przebierać)...

U nas też szuflady na topie :) W pokoju są już nudne - ileż można wyciągać te same spodnie? Ale ostatnio Pucek odkrył szuflady w kuchni. Sięga już do trzeciej nad podłogą :/ Wczoraj wyciągnął z dolnej szuflady rolkę z workami na śmieci i nie omieszkał jej do połowy rozwinąć zanim zdążyłam zareagować ;/

Nowa zabawa
[video=youtube;7vbnYOMjUlk]http://www.youtube.com/watch?v=7vbnYOMjUlk&feature=share[/video]

Nie chciało mi się edytowac filmu i dzielić na klatki. Ok 1,5 minuty to rozmowa z Hanią.

Gratulacje postępów naszych dzieci.
Alek kolejny tutpający o własnych siłach.:szok: Ja myślę że Basia jeszcze 2-3 tygodnie i tez będzie próbować.
13 schodów do góry to już dla niej pestka. Niech się tylko bramka odemknie to sunie do góry. Ja stoję z tyły w razie poślizgu, ale nie muszę pomagać tak sobie świetnie z tym radzi.

Wczoraj pokazuję Hani jak sortuje pranie. I mówię to TU to TU, Hania zaczeła powtarzać TU, a Basia jak chórek TU i TU hehe..
Jak coś rzuca mówi Baaa, jak coś jej dolega i płacze woła mama.
No i zaliczyliśmy pierwszy pawik. Coś musiało jej stanąć na żołądku bo wymiotowała aż 4 razy. Zapaskudziła 2 razy łóżeczko i poszła spać jak gdyby nigdy nic.:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry