reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Brawo dla Alka!!!! No a ten mój leń nie chce ;-) Ku mojej uciesze :-)
Ale za to uwielbia jak mu się brawo bije i jest taka mała spryciula z niego ;-) Jak coś mu się uda i mama z bratem bija brawo to zaraz robi to znowu ;-)
I ostatni pokazywałam koleznace buty a on..w płacz :szok: Przestraszył się, że wychodze. A wielki płacz ustaje jak widzi chuste ;-)
Na razie łazi przy jezdziku..Filmik na zdjęciach :-p

reklama
Gratulacje dla małych spryciarzy:-)

Ja od miesiąca kupuję zabezpieczenia szuflad i kupić nie mogę:/ Jak sójka normalnie.... A Cypriano korzysta, wyciąga swoje ulubione zabawki - butle z bobofrutem - i jeździ nimi po podłodze, niczym samochodami:-D A jak mu zabiorę to jest obraza i ryk:no:

Gratulacje dla małych spryciarzy:-)

Ja od miesiąca kupuję zabezpieczenia szuflad i kupić nie mogę:/ Jak sójka normalnie.... A Cypriano korzysta, wyciąga swoje ulubione zabawki - butle z bobofrutem - i jeździ nimi po podłodze, niczym samochodami:-D A jak mu zabiorę to jest obraza i ryk:no:

Cristal kup mu samochód :-) Taki żarcik :-) ale musi być komiczny z tymi bobofrutami :-)

cristal ja też szukam jakichś zabezpieczeń, które będą pasowały do naszych szuflad. Jejku nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam te wieczne "remanenty" mojej córci. Najbardziej kocha szuflady w dużym pokoju, w których na nasze nieszczęście są płyty CD wrrrrrrrrrrrrrr, zaraz potem plądruje szuflady u Matiego (m ajtki, skarpetki - rewelacja), te w kuchni też są fajne (jestem maniaczką pojemników tupperware więc ma w czym przebierać)...

U nas też szuflady na topie :) W pokoju są już nudne - ileż można wyciągać te same spodnie? Ale ostatnio Pucek odkrył szuflady w kuchni. Sięga już do trzeciej nad podłogą :/ Wczoraj wyciągnął z dolnej szuflady rolkę z workami na śmieci i nie omieszkał jej do połowy rozwinąć zanim zdążyłam zareagować ;/

Nowa zabawa
[video=youtube;7vbnYOMjUlk]http://www.youtube.com/watch?v=7vbnYOMjUlk&feature=share[/video]

Nie chciało mi się edytowac filmu i dzielić na klatki. Ok 1,5 minuty to rozmowa z Hanią.

Gratulacje postępów naszych dzieci.
Alek kolejny tutpający o własnych siłach.:szok: Ja myślę że Basia jeszcze 2-3 tygodnie i tez będzie próbować.
13 schodów do góry to już dla niej pestka. Niech się tylko bramka odemknie to sunie do góry. Ja stoję z tyły w razie poślizgu, ale nie muszę pomagać tak sobie świetnie z tym radzi.

Wczoraj pokazuję Hani jak sortuje pranie. I mówię to TU to TU, Hania zaczeła powtarzać TU, a Basia jak chórek TU i TU hehe..
Jak coś rzuca mówi Baaa, jak coś jej dolega i płacze woła mama.
No i zaliczyliśmy pierwszy pawik. Coś musiało jej stanąć na żołądku bo wymiotowała aż 4 razy. Zapaskudziła 2 razy łóżeczko i poszła spać jak gdyby nigdy nic.:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry