reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
Bodzinka... no to nieźle Gratuluje.
U nas Antek wstaje przy wszystkim, a później jedną ręką macha jak na rodeo. Do tego idzie kolejny ząb... tak mi się przynajmniej wydaje, bo marudny niesamowicie i znów się budzi w nocy.
Ach i nauczył się ba-ba-ba i kiwać głową jak mówię NIE. Mówię do niego "Czy będziesz grzeczny". A on głową NIE-NIE-NIE
U nas Antek wstaje przy wszystkim, a później jedną ręką macha jak na rodeo. Do tego idzie kolejny ząb... tak mi się przynajmniej wydaje, bo marudny niesamowicie i znów się budzi w nocy.
Ach i nauczył się ba-ba-ba i kiwać głową jak mówię NIE. Mówię do niego "Czy będziesz grzeczny". A on głową NIE-NIE-NIE
krolcia
Fanka BB :)
Daniel już pewnie buja się na czterech. Zanosi się na to, że niedługo zacznie raczkować pomijając zupełnie etap pełzania. Nie mogę się już doczekać, bo teraz jak mu zabawka gdzieś ucieknie to ryk, żeby mu ją podać.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
rany wiem że sie powtarzam ale jak ja zazdroszczę że wasze dzieci raczkują!! Ja muszę mojego wszędzie nosić, zabawki podawać, pomagac jak sie na brzuch przewróci (bo wtedy dochodzi do scen rodem z egzorcysty). A jeszcze dodam, że po wczorajszej nauce raczkowania Krzyś ochrypł - tak się darł. Poddaje się - będe go ciągle nosić. Może chociaż schudnę
Więc Krolcia gratulacje dla Danielka!! I respekt
Smile widze, że najwazniejsze słowo już umie )
Więc Krolcia gratulacje dla Danielka!! I respekt
Smile widze, że najwazniejsze słowo już umie )
cristalrose
Wiolcia - nie przejmuj się, Krzyś może od razu chodzic. Wiele dzieci pomija etap raczkowania i przechodzi do meritum ;-)
Gratulacje dla małych spryciarzy;-)
Gratulacje dla małych spryciarzy;-)
89gwiazdeczka89
moje dziecko zaczyna juz chodzic trzymajac sie mnie juz tylko jedna reka, jednak boje sie ze to troche za wczesnie, wiec wole jednak trzymac go jeszcze za dwie ejdnak coraz czesciej wyrywa mi sie a no i w nocniku juz oprucz kupki jest siku :-)
Gwiazdeczka wcale nie za wcześnie. Mój młodszy i tez juz coraz częściej za jedna reke próbuje..Choć niektóre dzieci z dwóch od razu same..Lolek nie stawał bez trzymanki tylko od razu poszedl..A Fifi coraz częściej się puszcza i łapie równowage :-)
GRATKI POSTĘPÓW!!!!!!!!!!!!
GRATKI POSTĘPÓW!!!!!!!!!!!!
reklama
Podziel się: