reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Bodzinka gratulacje ale szczerze... tych wyciąganych łapek będziesz mieć jeszcze dość Kiedyś się cieszyłam, że siedząc u męża na rekach Krzyś wyciągnął do mnie ręce i płakał "mama, mama" a teraz chciałabym, zeby chcoiaż 5 minut wytrzymał u kogoś na rękach i nie wołał za mną Ostatnio przechodzimy etap lęku separacyjnego:/
Ale muszę się pochwalić, że Krzysiek umie dać "cześć" i przybić piątkę. Natomiast raczkowanie dalej go nie interesuje to samo tyczy się papa i klaskania.
Ale muszę się pochwalić, że Krzysiek umie dać "cześć" i przybić piątkę. Natomiast raczkowanie dalej go nie interesuje to samo tyczy się papa i klaskania.
Wiolcia wiesz ja to wiem ;-) Po Lolku :-)
A z raczkowaniem dajcie juz sobie spokoj ;-) Bedzie miał cztery lata to zacznie dinozaura udawać na czterech :-) Taka jego uroda ;-)
Brawa za cześc i piatke :-) U nas Fifiego Lolo nauczył :-)
A z raczkowaniem dajcie juz sobie spokoj ;-) Bedzie miał cztery lata to zacznie dinozaura udawać na czterech :-) Taka jego uroda ;-)
Brawa za cześc i piatke :-) U nas Fifiego Lolo nauczył :-)
Elena
Grudniówka 2010
Bodzinka gratulacje dla Filipa.
Mój nie dość, ze wyciąga ręce to i jeszcze tak podskakuje w gorę, żeby wskoczyć komuś na ręce. Pisałam, ze mój czasem robi papa, ale teraz to jest numer, bo jak ktoś przyjdzie to macha rączka. Śmiesznie to wygląda.
Bodzinka to fajnie brat brata nauczy wszystkiego.
Mój nie dość, ze wyciąga ręce to i jeszcze tak podskakuje w gorę, żeby wskoczyć komuś na ręce. Pisałam, ze mój czasem robi papa, ale teraz to jest numer, bo jak ktoś przyjdzie to macha rączka. Śmiesznie to wygląda.
Bodzinka to fajnie brat brata nauczy wszystkiego.
buzc13
Fanka BB :)
Kurcze muszę poważnie porozmawiać z moim dzieckiem, bo chyba zostaje w tyle z nowymi umiejętnościami ;-) Cały czas go uczę papa, buzi buzi, cześć, ale raczej nic poważnego z tego nie wychodzi ;-) Najlepiej mu NIE NIE wychodzi ;/ I to na wszystko. Kosi kosi też opanowane, ale to jak ma dobry dzień. Stanął na pełzaniu, o raczkowaniu nie ma mowy, podnosić się próbuje do stania, ale najłatwiej jest rozedrzeć się na całe miasto i zmusić mamę, żeby postawiła na nogi i prowadziła.
U
użytkowniczka r
Gość
Mój tez tylko pełza,podnosi pupkę i chyba prędzej stanie na głowie niż zacznie raczkować ihihhihi
89gwiazdeczka89
od dzis mój mały mówi tata nosz cholercia ja mu cale dnie mama mama a on mi wyskakuje tata
Gwiazdeczka no to masz niespodzianke
Renczysia u mnie jest dokladnie to samo, czasem to sie boje ze zrobi przewrot w przod
Brawo Fifi
Buzc jak do tylu z umiejetnosciami skoro piszesz ze opanowal kosi kosi? To dopiero umiejetnosc
Renczysia u mnie jest dokladnie to samo, czasem to sie boje ze zrobi przewrot w przod
Brawo Fifi
Buzc jak do tylu z umiejetnosciami skoro piszesz ze opanowal kosi kosi? To dopiero umiejetnosc
reklama
89gwiazdeczka89
Elena jest i to bardzo no i jak to facet ma satysfakcje ze jest pierwszy
Podziel się: