reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

moj syn chodzi oczywiscie trzymajac sie mebli jestem przerazona bo wczoraj tak porzadnie uderzyl ze szok. Jak zobaczyłam Bodzinka Twój filmik odrazu widzialam Wojtusia tylko Twój tak dosc spokojnie to robi a moj czasem sie zapomni i sie puszcza na calego chyba mysli ze mozna trzymac sie powietrza ;/
jesli chodzi o mowienie klaskanie i papa to jest leniwy czasem jedynie ladnie zrobi papa ale z wielkim naciskiem na czasem

reklama
Wiolcia, a jak ma umieć skoro nie uczysz. Pokaż mu, a zobaczysz, że leniwcem nie jest. ;) Masz mądrego synka szybko się nauczy. ;)
Gwiazdeczka - Wojtuś to szaleniec number dwa, he he. Filip number jeden. ;)

Franek ćwiczy od jakiegoś czasu nową umiejętność, pt. jestem samochodem. Wygląda to tak, że siedzi w wózku (bo leżeć już za chiny nie chce), trzyma się kurczowo pałąka i nawija:
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bum bum bum bum
eeeeeeeeeeoooooooooooo eeeeeeeeeeeooooooooooo
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
babababama bababama
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Jeździmy niczym pojazd uprzywilejowany - wszyscy nam ustępują miejsca :D

A u nas nowe umiejetnosci tzn podaje Jasiowi jakas zabawke i mowie prosze i za chwile mowie zeby dal mamusi.I daje:tak:
A dzisiaj rano wzial termos od butelek, wrzucal do niego klocka a ja go wyciagalam i tak w kolko:-) Ale mi malo trzeba do szczescia:-D
Radosc w sercu gdy sie patrzy jak mlody czlowieczek potrafi co chwile cos nowego:tak:

Brawo dla Jasia!!!
Franek, Franek brak mi słów zachwytu :-)
A miałam się chwalić i zapominam. Filip pieknie daje "cześć" a hitem u na jet jak mamama "coś" na głowie:kapelusz, czapke, rogi urodzinowe.
No i on cie wiecznie śmieje, zaczepia ludzi...Wczoraj na placu zabaw chciał na nogi, to poszedł ledwo stanał to się zaczął tak w głos miać z radosci, że pół placu zabaw zaraz "Ile on ma, ze juz chodzi?", "Jaki towarzyski jesteś" :-)
No i tańczy i spiewa po swojemu :-)Ale nadal wszytsko jest troche bee bo number 1 to przemiezczanie sie i chodzenie ;-)

Mój Antoś to tylko ta-ta-ta-ta-ta.. i da-da-da-da-da... Nic innego na chwilę obecną nie usłyszałam.
Nie upada jednak już tak jak kiedyś gdy staje przy meblach :) ... no i chyba spodobało mu się raczkowanie, bo teraz staje przy czymś... opuszcza się pomału i ucieka na drugi koniec pokoju żeby stanąć przy czymś innym.

reklama
Do góry