reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Ewa żadna wyrodna. Na śmietniku nie zostawilaś. Ja kiedyś jak rozcięłam czoło to chirurg wyjął nawet kamyk i trawkę.

reklama
Ewaaaaaaaaaaaaaaaa dziecko to nie szklanka...ATwój Franek to ma charakter jak mój Karol...Nie upilnujesz i już....APoza tym nie chcesz cieplych kluch wychować co w ieu 4 lat na drabinki sie nie będa wspinały cooooo??? JEstes obok i dajesz mu poznawać swiat a to najlepsze co mu możesz dać :-)
Fifi robi papa, głowa nie nie nie nie ;-), daje czesc, przybija piatke, tańczy to tak oprócz chodzenia, ulubionej pasji ;-)

Fajne :D Ale nie widzę Pucka w czymś takim... On nie znosi czapek ;/

Pomęczę się jeszcze chwilę z pilnowaniem go. Już się coraz lepiej asekuruje - jeśli ma stabilną rzecz, której się trzyma, to wywali się ewentualnie na pupę. Gorzej jak się złapie za coś kołyszącego się...

U nas wprawdzie nadal siedzi tylko z podparciem ale chyba sie juz mu znudzilo lecenie do tyłu bo sprawnie kuca, asekurujac się jedna ręka i na cztery w długą..Jeszcze robi to pomalutu ale...Jeszcze chwila a będzie to robił mega sprawnie...W kazdym razie łażenie przy meblach ma opanowane perfekt...A jak to smiesznie wyglada, takie oczy znad stołu jak na Ciebie patrza hahahahaha

Fajny kask, ale cena absurdalna. U nas by się sprawdził, jak Cyprylo jest zmęczony - spać nie pójdzie oczywiście, tylko łazić, łazić....ale nie upada wtedy na pupę tylko leci bezwładnie - najczęściej na główkę :dry: Może mu jakąś grubszą czapę założę??
Niestety mój synek upodobał sobie wspinaczkę na chwiejne elementy - taboret, pudełko, lampa - bo to ciekawsze niż solidna szafka, no i próbuje się na to wdrapać. Wczoraj mnie właśnie oświeciło - on wcale nie chce chodzić - on chce raczkować w górę:baffled:

reklama
Cristal hi hi hi hi.
No cena taka z kosmosu..Ale jak więszkosc artykułów z dopiskiem "dla dzieci" i "ciąża"..

Do góry