sunnflower
Fanka BB :)
u nas Zuzka oparta o coś siedzi dosyć pewnie, nawet jak tylko za jedną rączkę ją trzymam to też siedzi ale sama nie i nawet nie próbuje. Nie raczkuje też podpiera się na rączkach ale leży całym ciałem nawet na kolana nie 'wstaje'. Też mówi 'baba' -moja mama ostatnio mało się posikała ze szczęścia jak Zuzka spojrzała na nią i powiedziała 'baba'
No i nie mamy jeszcze żadnego zęba a już o 3 tygodni mi się wydaje że lada moment wyjdą - jutro szczepienie więc zajrzy jej do paszczy to może lekarka coś powie.
Za to bąbel cały czas uśmiechnięty.
Niestety też budzi się w nocy 1-2 razy mimo dopychania na noc kaszką czy kleikiem - także również żadnej nocy w całości od 6 miesięcy nie przespałam - nie powiem teraz jak wstaję rano do pracy to zaczęło mi to mocno przeszkadzać
No i nie mamy jeszcze żadnego zęba a już o 3 tygodni mi się wydaje że lada moment wyjdą - jutro szczepienie więc zajrzy jej do paszczy to może lekarka coś powie.
Za to bąbel cały czas uśmiechnięty.
Niestety też budzi się w nocy 1-2 razy mimo dopychania na noc kaszką czy kleikiem - także również żadnej nocy w całości od 6 miesięcy nie przespałam - nie powiem teraz jak wstaję rano do pracy to zaczęło mi to mocno przeszkadzać