reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Biedny Krzysiu :-( No i Ty Wiolciu..Kochana nie sprzataj tylko łapaj spanie bo sie wykończysz!!!!! Moja Bestia dziś zadziała jako srodek anty. Co M do mnie to ten w ryk i po spaniu ;-) A do tego w okolicach 1 otworzył occzy, zaczal się śmiac, nogi do łapek i pospaniu. Po chwili się zaczął o grzechotke wydzierać:dry::dry::dry:

reklama
u nas ostatnio pobudka o 5-5:30. A wstają obaj- Olek i Miki- ja jestem wredna i staram się jak najwięcej odespać nocki i mąż ma ranną zmianę :) Bo teram mamy inny system- wcześniej wstawlliśmy na zmianę- teraz ja w nocy (min 2 razy+ Olek), on rano :)

No więc jak pisałam na głównym, mały zaskoczył mnie na maksa! Waży 9200:szok:!!! I ma 78cm długości:szok:!!! Teraz wiem dlaczego moje plecy nie dają rady go nosić:baffled:. Kręgosłup nie może się przystosować do tak szybkiej zmiany ciężaru.
Inne obwody, tj. głowa i klata po 46cm.
Jestem w totalnym szoku. Przez 7 tygodni 2kg przybrał:szok:. Zajrzałam w książeczkę Mateusza on miał 78 cm jak miał 8 miesięcy! Toż to kolos będzie jak nie przystopuje!

Krolcia WOW!! :szok: Niezły wynik :tak: Dobrze Olcia napisała szacunek dla twojego kręgosłupa ;-) Nie mrtw sie pewnie niedługo przystopuje

hej
my po sczepieniu - drugie na pneumo:)
za miesiąc ostatnie (trzecie) 5 w 1 i będzie dłuższa przerwa.
dziś był płacz przy szczepieniu - pierwszy raz... chyba mu plaster Emla nieprzypasował, bo juz marudził do zdjęcia...

My szczepimy się 18 maja. :tak:

Krolcia to zaskoczyłaś mnie Danielem. :shocked2::cool2: Grunt, że zdrowo rośnie.

Ostatnia edycja:
reklama
No więc jak pisałam na głównym, mały zaskoczył mnie na maksa! Waży 9200:szok:!!! I ma 78cm długości:szok:!!! Teraz wiem dlaczego moje plecy nie dają rady go nosić:baffled:. Kręgosłup nie może się przystosować do tak szybkiej zmiany ciężaru.
Inne obwody, tj. głowa i klata po 46cm.
Jestem w totalnym szoku. Przez 7 tygodni 2kg przybrał:szok:. Zajrzałam w książeczkę Mateusza on miał 78 cm jak miał 8 miesięcy! Toż to kolos będzie jak nie przystopuje!

Wow jestem zaskoczona waga twojego maluszka :-) Mój przystopował z waga i przytył tylko 750g w ciągu 6 tyg. A bałam się że będzie już miał 9kg,ale mam mniej.No to masz troszkę więcej do dźwigania.Ważne ze zdrowy.A mówiła cos lekarka ze dużo przytył???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry