reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Biedny Krzysiu :-( No i Ty Wiolciu..Kochana nie sprzataj tylko łapaj spanie bo sie wykończysz!!!!! Moja Bestia dziś zadziała jako srodek anty. Co M do mnie to ten w ryk i po spaniu ;-) A do tego w okolicach 1 otworzył occzy, zaczal się śmiac, nogi do łapek i pospaniu. Po chwili się zaczął o grzechotke wydzierać:dry::dry::dry:

reklama
u nas ostatnio pobudka o 5-5:30. A wstają obaj- Olek i Miki- ja jestem wredna i staram się jak najwięcej odespać nocki i mąż ma ranną zmianę :) Bo teram mamy inny system- wcześniej wstawlliśmy na zmianę- teraz ja w nocy (min 2 razy+ Olek), on rano :)

No więc jak pisałam na głównym, mały zaskoczył mnie na maksa! Waży 9200:szok:!!! I ma 78cm długości:szok:!!! Teraz wiem dlaczego moje plecy nie dają rady go nosić:baffled:. Kręgosłup nie może się przystosować do tak szybkiej zmiany ciężaru.
Inne obwody, tj. głowa i klata po 46cm.
Jestem w totalnym szoku. Przez 7 tygodni 2kg przybrał:szok:. Zajrzałam w książeczkę Mateusza on miał 78 cm jak miał 8 miesięcy! Toż to kolos będzie jak nie przystopuje!

Krolcia WOW!! :szok: Niezły wynik :tak: Dobrze Olcia napisała szacunek dla twojego kręgosłupa ;-) Nie mrtw sie pewnie niedługo przystopuje

hej
my po sczepieniu - drugie na pneumo:)
za miesiąc ostatnie (trzecie) 5 w 1 i będzie dłuższa przerwa.
dziś był płacz przy szczepieniu - pierwszy raz... chyba mu plaster Emla nieprzypasował, bo juz marudził do zdjęcia...

My szczepimy się 18 maja. :tak:

Krolcia to zaskoczyłaś mnie Danielem. :shocked2::cool2: Grunt, że zdrowo rośnie.

Ostatnia edycja:
reklama
No więc jak pisałam na głównym, mały zaskoczył mnie na maksa! Waży 9200:szok:!!! I ma 78cm długości:szok:!!! Teraz wiem dlaczego moje plecy nie dają rady go nosić:baffled:. Kręgosłup nie może się przystosować do tak szybkiej zmiany ciężaru.
Inne obwody, tj. głowa i klata po 46cm.
Jestem w totalnym szoku. Przez 7 tygodni 2kg przybrał:szok:. Zajrzałam w książeczkę Mateusza on miał 78 cm jak miał 8 miesięcy! Toż to kolos będzie jak nie przystopuje!

Wow jestem zaskoczona waga twojego maluszka :-) Mój przystopował z waga i przytył tylko 750g w ciągu 6 tyg. A bałam się że będzie już miał 9kg,ale mam mniej.No to masz troszkę więcej do dźwigania.Ważne ze zdrowy.A mówiła cos lekarka ze dużo przytył???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry