Biedny Krzysiu :-( No i Ty Wiolciu..Kochana nie sprzataj tylko łapaj spanie bo sie wykończysz!!!!! Moja Bestia dziś zadziała jako srodek anty. Co M do mnie to ten w ryk i po spaniu ;-) A do tego w okolicach 1 otworzył occzy, zaczal się śmiac, nogi do łapek i pospaniu. Po chwili się zaczął o grzechotke wydzierać
reklama
mamolka
Fanka BB :)
u nas ostatnio pobudka o 5-5:30. A wstają obaj- Olek i Miki- ja jestem wredna i staram się jak najwięcej odespać nocki i mąż ma ranną zmianę Bo teram mamy inny system- wcześniej wstawlliśmy na zmianę- teraz ja w nocy (min 2 razy+ Olek), on rano
krolcia
No więc jak pisałam na głównym, mały zaskoczył mnie na maksa! Waży 9200!!! I ma 78cm długości!!! Teraz wiem dlaczego moje plecy nie dają rady go nosić. Kręgosłup nie może się przystosować do tak szybkiej zmiany ciężaru.
Inne obwody, tj. głowa i klata po 46cm.
Jestem w totalnym szoku. Przez 7 tygodni 2kg przybrał. Zajrzałam w książeczkę Mateusza on miał 78 cm jak miał 8 miesięcy! Toż to kolos będzie jak nie przystopuje!
Jestem w totalnym szoku. Przez 7 tygodni 2kg przybrał. Zajrzałam w książeczkę Mateusza on miał 78 cm jak miał 8 miesięcy! Toż to kolos będzie jak nie przystopuje!
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Krolcia WOW!! Niezły wynik Dobrze Olcia napisała szacunek dla twojego kręgosłupa ;-) Nie mrtw sie pewnie niedługo przystopuje
Antylopka
Potrojna mamuska
hej
my po sczepieniu - drugie na pneumo
za miesiąc ostatnie (trzecie) 5 w 1 i będzie dłuższa przerwa.
dziś był płacz przy szczepieniu - pierwszy raz... chyba mu plaster Emla nieprzypasował, bo juz marudził do zdjęcia...
my po sczepieniu - drugie na pneumo
za miesiąc ostatnie (trzecie) 5 w 1 i będzie dłuższa przerwa.
dziś był płacz przy szczepieniu - pierwszy raz... chyba mu plaster Emla nieprzypasował, bo juz marudził do zdjęcia...
krolcia
My się dziś szczepiliśmy 6w1 i było to ostatnie, trzecie. Teraz mamy rok spokoju.
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
No więc jak pisałam na głównym, mały zaskoczył mnie na maksa! Waży 9200!!! I ma 78cm długości!!! Teraz wiem dlaczego moje plecy nie dają rady go nosić. Kręgosłup nie może się przystosować do tak szybkiej zmiany ciężaru.
Wow jestem zaskoczona waga twojego maluszka :-) Mój przystopował z waga i przytył tylko 750g w ciągu 6 tyg. A bałam się że będzie już miał 9kg,ale mam mniej.No to masz troszkę więcej do dźwigania.Ważne ze zdrowy.A mówiła cos lekarka ze dużo przytył???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: