reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

MAMY TO!!! Jest przewrót z pleców na brzuch!!! :D Był mały problem z ręką, ale Franek podrzucił brzuch do góry i wyjął rękę :D To teraz jeszcze tylko raczkowanie ;)

reklama
Gratuluję przewrotów dziewczyny!!!
Krolcia - ale masz koloska:szok:;-) Gratulacje, ale chyba go nie nosisz, co? 9 kilo i jeszcze ta rwa... 78cm?? W jakim jest teraz rozmiarze?? Bo mój, mimo 70cm, już w 80/86 chadza;-)
No i zaczęło się raczkowanie na całego. Wczoraj wyszłam na 3 sek. i już był pod szafką rtv, a że opiera się na prostych raczkach i ponosi praktycznie cały, więc niewiele brakowało do uderzenia w główkę. Zawzięcie też wyrywa frędzle z dywanu....tak więc czas na kojec:tak:

my mamy na razie obrot niepelny, bo reka zostaje i jest placz ;) ale za to Alicja ma nowa zabawe - naciaga na glowe pieluche albo sliniak, albo co tam zlapie i czeka az ktos jej zrobi akuku. a potem sie smieje w glos :)))))

No to my prowadzimy 8760 g:szok: ale krolcia twój ewidentnie wyprzedził wszytkie maluszki hehe..
U nas ząbkowanie się zaczyna od dwójeczek. Wczoraj zapytałam pediatry i widzi że się dzieje w tym miejscu.

Hannah to Twoja princessa chyba największa z dziewczynek będzie, chociaż jak dobrze pamiętam to Yvony mała też duża była.

Mój mały taki nie wymiarowy jest:-D. Spodnie i niektóre bluzki w rozmiarze 80. Body i druga część bluzek i bluz w 86. Ideałem by było długość od ramion do pupy 86, długość nogawki 80 a rękawa pomiędzy 80 a 86!:-D:-)

reklama
cristal to super! w zasadzie teraz to dopiero zacznie się zabawa...Mati zaczął raczkować baaardzo wcześnie i koło 7. m-ca opanował sztukę wstawania na nóżki...i to był koniec spokoju! wszystkie szafki jego... Oliwka raczkować usilnie próbuje i ma do tego wielki zapał. Niestety strasznie się przy tym irytuje. Wędruje po całej podłodze, częściowo pełzając na brzuszku, częściowo turlając się jak szalona z brzucha na plecy z plecków na brzuszek itd itd itd...mam szalone dziecko.

Do góry