reklama
krolcia
Fanka BB :)
My też dzisiaj zaliczyliśmy brzuch!:-)
Elena
Grudniówka 2010
No to my prowadzimy 8760 g ale krolcia twój ewidentnie wyprzedził wszytkie maluszki hehe..
U nas ząbkowanie się zaczyna od dwójeczek. Wczoraj zapytałam pediatry i widzi że się dzieje w tym miejscu.
Basia duża dziewczynka.
cristalrose
Gratuluję przewrotów dziewczyny!!!
Krolcia - ale masz koloska;-) Gratulacje, ale chyba go nie nosisz, co? 9 kilo i jeszcze ta rwa... 78cm?? W jakim jest teraz rozmiarze?? Bo mój, mimo 70cm, już w 80/86 chadza;-)
No i zaczęło się raczkowanie na całego. Wczoraj wyszłam na 3 sek. i już był pod szafką rtv, a że opiera się na prostych raczkach i ponosi praktycznie cały, więc niewiele brakowało do uderzenia w główkę. Zawzięcie też wyrywa frędzle z dywanu....tak więc czas na kojec
Krolcia - ale masz koloska;-) Gratulacje, ale chyba go nie nosisz, co? 9 kilo i jeszcze ta rwa... 78cm?? W jakim jest teraz rozmiarze?? Bo mój, mimo 70cm, już w 80/86 chadza;-)
No i zaczęło się raczkowanie na całego. Wczoraj wyszłam na 3 sek. i już był pod szafką rtv, a że opiera się na prostych raczkach i ponosi praktycznie cały, więc niewiele brakowało do uderzenia w główkę. Zawzięcie też wyrywa frędzle z dywanu....tak więc czas na kojec
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
my mamy na razie obrot niepelny, bo reka zostaje i jest placz ale za to Alicja ma nowa zabawe - naciaga na glowe pieluche albo sliniak, albo co tam zlapie i czeka az ktos jej zrobi akuku. a potem sie smieje w glos ))))
krolcia
No to my prowadzimy 8760 g ale krolcia twój ewidentnie wyprzedził wszytkie maluszki hehe..
U nas ząbkowanie się zaczyna od dwójeczek. Wczoraj zapytałam pediatry i widzi że się dzieje w tym miejscu.
Hannah to Twoja princessa chyba największa z dziewczynek będzie, chociaż jak dobrze pamiętam to Yvony mała też duża była.
Mój mały taki nie wymiarowy jest. Spodnie i niektóre bluzki w rozmiarze 80. Body i druga część bluzek i bluz w 86. Ideałem by było długość od ramion do pupy 86, długość nogawki 80 a rękawa pomiędzy 80 a 86!:-)
buzc13
Ewa, Krolcia gratulujemy obrotów!
buzc13
ooooo spieszę z wiadomością, że był obrót z brzucha na plecy!!! 2 razy dzisiaj ;-) Wyglądało na świadomie, więc wierzę w to ;-)
reklama
cristal to super! w zasadzie teraz to dopiero zacznie się zabawa...Mati zaczął raczkować baaardzo wcześnie i koło 7. m-ca opanował sztukę wstawania na nóżki...i to był koniec spokoju! wszystkie szafki jego... Oliwka raczkować usilnie próbuje i ma do tego wielki zapał. Niestety strasznie się przy tym irytuje. Wędruje po całej podłodze, częściowo pełzając na brzuszku, częściowo turlając się jak szalona z brzucha na plecy z plecków na brzuszek itd itd itd...mam szalone dziecko.
Podziel się: