reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mało, ze sie nie wyspałam, to teraz chyba nerwowo sie wykończę!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moja wielce szanowna promotorka zawitała wczoraj na uczelnie - całe szczęście, że zostawiłam jej prace - ale myślałam, ze ona już teraz będzie raz w tygodniu, a ta dopiero zjawi się ponownie w październiku....i kto mi napiszę list i podpisze podanie do dziekana o przedłużenie sesji w związku z obroną w późniejszym terminie, który ma była złożone do 28 września....:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: czemu mi nie powiedziała, ze jej później nie będzie, jak z nią rozmawiałam...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no jasna c h o l e r a !!!!!!!!!!

Współczuję, ja też broniłam swoją pracę magisterska jak Madzia miała pół roku. W dodatku była wtedy bardzo chora, Miała zatrzymanie moczu w nerkach, do tego ząbki....:baffled:. I też wszyscy byli mili ale tylko w gębie. Ale im na złosc obroniłam.

Czuje sie dzisiaj okropnie....katar jak chol...kaszel i boli mnie gardlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Julcia cos jeszcze tez ma katarek, zastanawiam sie czy jak jeszcze jutro bedzie miala to przejde sie z nia do lekarza:sorry2:bo ma go od czwartku....chyba juz powinien zniknac :confused::baffled:
witamy w klubie chorych lutówek

MYSIA ja tez wiem co to obrona i to 2 prac (licencjatu i mgr. z małym dzieckiem:tak:) WSPóLCZUJE

duzo zdrowia dla przeziebionych MAM i powodzenia dla Mam broniacych sie, wszystko bedzie ok!!!!!!!!!!!!!!

A słyszałyście o tej prawidłowości, ze jeżeli kilka kobiet przebywa ze sobą dłuższy czas, np. w pracy, to zaczyna im się zbiegac okres@? My to przetestowałyśmy i o dziwo :szok:coś w tym jest. Ponoc jest to nasza zwierzęca pozostałosc. Samice (bez obrazy) walczą o samca. Wygrywa tę walkę ta, która będzie najwcześniej płodna. Dlatego zaczyna się ta dziwna rywalizacja.
Jak tylko to wyczytałyśmy, zaczęłyśmy w pracy zwracac uwagę na nasze terminy. Okazało sie, że właściwie niepotrzebnie prowadzimy odrębne kalendarzyki. Wystarczyło, ze jedna miała zapisane, a reszta z tego mogła korzystac.

reklama
ja słyszałam taką wersje :-D że jest to związane niby z tym że okres wypada równo by równo mogły mieć "samice" :-D;-) dzieci i jeśli jednej matce po porodzie coś sie stanie to żeby inne mogły wykarmić jej dziecko :tak::-D

Do góry