reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

to nie pogoda :no: mam doła psychisznego

Gosiu nasza kochana,przestan Ty sie przejmowac swoim Robertem,bo sie nabawisz nerwicy.Nie obraz sie,ale on chyba jest jeszcze troszke niedojrzały:confused:.Rob co należy do Ciebie,jak uwazasz...jednym uchem wpusc,drugim wypusc.
Po co masz sie denerwowac:confused:.
U nas tez by bylo lepiej gdybym wrocila do pracy,ale po pierwsze karmie...po drugie z trojka naprawde jest co robic...Jacek łapie troche nadgodzin,zebym ja mogla siedziec w domu.Pomaga nam tez moja mama.Dzis bylismy na zakupach(ja,mama i dzieciaki) i kupila bartkowi 3 pary spodni(2 jeansowe+sztruksy_,a Dominice 2 pary jeansow.kondzio dostal bluzeczke,poalrkowy bezrekawnik i 2 pary bodow z dlugim rekawem.Aha Miska dostala jeszcze nowa kurtke...
Kiedys Joasiek juz to propnowala...Niech Robert poszuka alo dodatkowej pracyalbo zmieni na lepsza...Niech poczuje sie glowa rodziny...
mam nadzieje,ze Cie nie urazilam Gosiu:confused:.

reklama
Ja wczoraj dostałam kolejną miesiączkę, chyba 4 lub 5, już się pogubiłam. I leje się z mnie niemożebnie :szok: Już dawno nie mialam takiej obfitej @.

Kasiad wspolczuje
a ja od kiedy mam spirale to wszystko mi sie wydluzylo najpierw przez tydzien lekko plamie a poznie przez 3-4 dni mam @

Czuje sie dzisiaj okropnie....katar jak chol...kaszel i boli mnie gardlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Julcia cos jeszcze tez ma katarek, zastanawiam sie czy jak jeszcze jutro bedzie miala to przejde sie z nia do lekarza:sorry2:bo ma go od czwartku....chyba juz powinien zniknac :confused::baffled:

nuśka, chyba Cię nie zaraziłam:sorry2: Idź do lekarza za wczasu, żeby nie skończyło się ropą w gardle jak w moim przypadku, a katarek Julii jeszcze może się utrzymywać- Stasiowy trwał tydzień... Pozdrawiam Was gorąco!!

No Patch, wlasnie tak mi sie wydawalo ze wirtualnie sprzedalas mi ta angine:wściekła/y::wściekła/y:
zartuje:-D:-D

czyli mam jeszcze sie wstrzymac z mala?? moze masz racje, bo jednak nic wiecej jej nie dolega...tylko zeby znowu odemnie czegos nie podlapala:dry:

reklama
Do góry