reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

wiecie cos z tymi uczeleniami moze byc na rzeczy ostatnio moja mlodsza siostra trafila do szpitala bo tak ja wysypalo i to z nienacka cale cialo miala w bablach a kostki tak spuchniete ze szok:szok:ale lekarze niestety nie wiedza od czego to jest dodadkowych badan tez nie wykonuja a zalecenie : wlasna obserwacja:szok::angry:

reklama
mojej znajomej dzici maj podobna wysypke ale jej proponowałm zrobic badania na pasozyty a WAM ?
moze znow jakas zmodyfikowana forma GRYPY:angry:

W sumie to Agusia, moze i masz racje ze to cos bedzie mialo wspolnego z grypa:confused::dry:bo jak nie patrzec to wszystkie bylysmy i jestesmy nadal przeziebione....czekam wlasnie na wiadomosc od siostry bo jest u lekarza, ciekawe co jej powie:sorry2:
ale wydaje mi sie ze ja tez jutro pojde bo mam juz na szyi i na dekoldzie.....pal licho wysypka ale zadrapac sie idzie na smierc:angry::baffled:

no to ja już wiem po czym to :dry: prawdopodobnie po odżywce do włosów :rofl2: mam przepisane lacoid Crelo i Claritine pewnie będe po tym świecić ;-)

A mi @ się kończy i mam jakis przypływ energii,szok.Sprzątam,gotuję,z wszystkim się wyrabiam i jeszcze chodzę na ploteczki do sąsiadki.Normalnie dumna z siebie jestem,no ale mąż tego nie docenia.Dziś marudzenie,że wyprasowałam mu nie te koszulę,co chciał.Niech sie cieszy,że w ogóle.Bo jak sie wkurzę....:szok::baffled::szok::baffled:

reklama
Do góry