reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

wiecie cos z tymi uczeleniami moze byc na rzeczy ostatnio moja mlodsza siostra trafila do szpitala bo tak ja wysypalo i to z nienacka cale cialo miala w bablach a kostki tak spuchniete ze szok:szok:ale lekarze niestety nie wiedza od czego to jest dodadkowych badan tez nie wykonuja a zalecenie : wlasna obserwacja:szok::angry:

reklama
mojej znajomej dzici maj podobna wysypke ale jej proponowałm zrobic badania na pasozyty a WAM ?
moze znow jakas zmodyfikowana forma GRYPY:angry:

W sumie to Agusia, moze i masz racje ze to cos bedzie mialo wspolnego z grypa:confused::dry:bo jak nie patrzec to wszystkie bylysmy i jestesmy nadal przeziebione....czekam wlasnie na wiadomosc od siostry bo jest u lekarza, ciekawe co jej powie:sorry2:
ale wydaje mi sie ze ja tez jutro pojde bo mam juz na szyi i na dekoldzie.....pal licho wysypka ale zadrapac sie idzie na smierc:angry::baffled:

no to ja już wiem po czym to :dry: prawdopodobnie po odżywce do włosów :rofl2: mam przepisane lacoid Crelo i Claritine pewnie będe po tym świecić ;-)

A mi @ się kończy i mam jakis przypływ energii,szok.Sprzątam,gotuję,z wszystkim się wyrabiam i jeszcze chodzę na ploteczki do sąsiadki.Normalnie dumna z siebie jestem,no ale mąż tego nie docenia.Dziś marudzenie,że wyprasowałam mu nie te koszulę,co chciał.Niech sie cieszy,że w ogóle.Bo jak sie wkurzę....:szok::baffled::szok::baffled:

reklama
Do góry