wiecie cos z tymi uczeleniami moze byc na rzeczy ostatnio moja mlodsza siostra trafila do szpitala bo tak ja wysypalo i to z nienacka cale cialo miala w bablach a kostki tak spuchniete ze szokale lekarze niestety nie wiedza od czego to jest dodadkowych badan tez nie wykonuja a zalecenie : wlasna obserwacja
reklama
agusia9915
Matka wariatka
mojej znajomej dzici maj podobna wysypke ale jej proponowałm zrobic badania na pasozyty a WAM ?
moze znow jakas zmodyfikowana forma GRYPY
moze znow jakas zmodyfikowana forma GRYPY
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
a propos grypy, to ja chyba mam. Moze nie zmodyfikowana ale na pewno jestem przeziebiona.
W sumie to Agusia, moze i masz racje ze to cos bedzie mialo wspolnego z grypabo jak nie patrzec to wszystkie bylysmy i jestesmy nadal przeziebione....czekam wlasnie na wiadomosc od siostry bo jest u lekarza, ciekawe co jej powie
ale wydaje mi sie ze ja tez jutro pojde bo mam juz na szyi i na dekoldzie.....pal licho wysypka ale zadrapac sie idzie na smierc
ale wydaje mi sie ze ja tez jutro pojde bo mam juz na szyi i na dekoldzie.....pal licho wysypka ale zadrapac sie idzie na smierc
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A mi @ się kończy i mam jakis przypływ energii,szok.Sprzątam,gotuję,z wszystkim się wyrabiam i jeszcze chodzę na ploteczki do sąsiadki.Normalnie dumna z siebie jestem,no ale mąż tego nie docenia.Dziś marudzenie,że wyprasowałam mu nie te koszulę,co chciał.Niech sie cieszy,że w ogóle.Bo jak sie wkurzę....
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Rozalka, masz racje. Niech doceni ze mu wyprasowalas koszule. Gratulacje, ze ze wszystkim sie wyrabiasz.
reklama
Mój też by nie docenił, a zpewnością te ploteczki u sąsiadki by mi przy najbliższej okazji wypomniał.Rozalka, masz racje. Niech doceni ze mu wyprasowalas koszule. Gratulacje, ze ze wszystkim sie wyrabiasz.