reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
wstałam dziś o 7.oo to chyba głód mnie dzisiaj obudził. w Nocy się wiercę i wygodnej pozycji do spania juz nie mogę znaleźć :/
Zaraz sie ubieram i biorę męża na spacerek a może coś wychodz
Zaraz sie ubieram i biorę męża na spacerek a może coś wychodz
A nam dzisiaj w nocy jakies łobuzy wybily szybe w samochodzi
Czy Oni nie wiedza,ze ja mam zaraz rodzic i samochod jest nam bardzo potrzebny????
Jestem taka zla,ze az mi slow brak!!! Mam nadzieje,ze ubezpieczenie zwraca koszty,bo na brak wydatkow nie narzekamy
Czy Oni nie wiedza,ze ja mam zaraz rodzic i samochod jest nam bardzo potrzebny????
Jestem taka zla,ze az mi slow brak!!! Mam nadzieje,ze ubezpieczenie zwraca koszty,bo na brak wydatkow nie narzekamy
mysia23
mama dwójeczki
Buska_77 to współczuje!!! Ja też bym się zdenerwowała...dobrze,ze tylko na wybiciu szyby się skończyło...
A ja dziś spałam nadzwyczaj dobrze, tylko dwa razy wstałam do wc...co ostatnio jest dla mnie wielkim problemem... ale wszystko mnie boli i jakoś nic totalnie mi sie nie chce...a muszę zacząć sie uczyć, bo egzamin juz w piątek...eah
A ja dziś spałam nadzwyczaj dobrze, tylko dwa razy wstałam do wc...co ostatnio jest dla mnie wielkim problemem... ale wszystko mnie boli i jakoś nic totalnie mi sie nie chce...a muszę zacząć sie uczyć, bo egzamin juz w piątek...eah
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A ja dzis mialam koszmarna noc (bole krzyza i krocza). Wlasnie wrocilam z wizyty u lekarza i prawdopodobnie jutro ide do szpitala (podejrzenie gestozy). Dzidzia miala USG i wazy okolo 3300 gram, czyli nie jest wielka (cale szczescie)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Mnie za to dzidzia chyba za chwilę w brodę zacznie kopać, już tak wysoko nózkami sięga Nie mogę przez to siedzieć, leżeć też mi niewygodnie, najlepiej chodzić i wyciagać wysoko szyję ale po chwili plecy zaczynają nawalać... dzisiaj nawet trochę podskakiwałam żeby w dół opadła ale ona ani drgnie w dół
reklama