reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

martula25: nie tylko Ty :happy: ale u mnie dzisiaj wyjątkowo ta bezsenność objawiła się wczesnym zerwaniem się z łóżka (5:30), bo z reguły to mam problemy z zasypianiem i o tej porze czasem dopiero udawało mi się zasnąć ;-)

reklama
wstałam dziś o 7.oo to chyba głód mnie dzisiaj obudził. w Nocy się wiercę i wygodnej pozycji do spania juz nie mogę znaleźć :/
Zaraz sie ubieram i biorę męża na spacerek :) a może coś wychodz ;)

A nam dzisiaj w nocy jakies łobuzy wybily szybe w samochodzi :szok: :wściekła/y:
Czy Oni nie wiedza,ze ja mam zaraz rodzic i samochod jest nam bardzo potrzebny????:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Jestem taka zla,ze az mi slow brak!!! Mam nadzieje,ze ubezpieczenie zwraca koszty,bo na brak wydatkow nie narzekamy:no:

Buska_77 to współczuje!!! Ja też bym się zdenerwowała...dobrze,ze tylko na wybiciu szyby się skończyło...:tak::tak:

A ja dziś spałam nadzwyczaj dobrze, tylko dwa razy wstałam do wc...:tak::tak:co ostatnio jest dla mnie wielkim problemem...:wściekła/y::wściekła/y: ale wszystko mnie boli i jakoś nic totalnie mi sie nie chce...a muszę zacząć sie uczyć, bo egzamin juz w piątek...eah:eek::eek:

Stracilam dzisiaj swoje nogi:-p ,od kolan w dol zamienily sie w dwa klocki,spokojnie moglyby robic za nogi od stolu!!! W zyciu nie mialam tak spuchnietych kostek:szok:

A ja dzis mialam koszmarna noc (bole krzyza i krocza). Wlasnie wrocilam z wizyty u lekarza i prawdopodobnie jutro ide do szpitala (podejrzenie gestozy). Dzidzia miala USG i wazy okolo 3300 gram, czyli nie jest wielka (cale szczescie)

a ja od popoludnia znow sie gorzej czuje....brzuch mnie boli miesiaczkowo, jest mi jakos niedobrze, co 15minut chodze siusiu....i taka slaba sie czuje...

Mnie za to dzidzia chyba za chwilę w brodę zacznie kopać, już tak wysoko nózkami sięga :baffled: Nie mogę przez to siedzieć, leżeć też mi niewygodnie, najlepiej chodzić i wyciagać wysoko szyję ale po chwili plecy zaczynają nawalać... dzisiaj nawet trochę podskakiwałam żeby w dół opadła ale ona ani drgnie w dół :dry:

Oj ja dziś tak jak susumali wczoraj, czuję się jakoś nieszczególnie... jest mi niedobrze, cały czas bym spała i jakaś słabiutka jestem :baffled: Ale objawów przedporodowych nie mam, brzuszek ok... mam nadzieję że to nie grypa :sick:

reklama
Ja ciągle bez zmian...wszystko mnie boli, jak się nie ruszam to czuje to ze wzmożoną siłą, wiec staram się coś cięgle robić..:tak::tak: ale jak sia do do nauki to chyba oszaleje...och ten egzamin wykończy mnie psychicznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry