reklama
A ja od kilku dni mam takiego powera, że energia mnie rozpiera. Wczoraj np. przesadzałam kwiatki i robiła generalne porządki. Dzisiaj ganiałam po mieście za ostatnimi rzeczami dla maluszka. Nawet noce przesypiam prawie całe (oprócz wstawania z dwa razy do wc). Normalnie luzik, gdyby nie ten brzuch między kolanami ;-).
Ja wczoraj też tryskałam energią (no, może z wyjątkiem samego rana). Dziś też się wybieram na długi spacer - mam wielką ochotę urodzić w weekend, trzeba jakoś pogonić dzidziolka, bo chyba się nie spieszy . Ale oleju rycynowego pić nie zamierzam . Ale objawów praktycznie brak, nawet brzuch mi wczoraj nie twardniał . Może ruch coś pomoże
mysia23
mama dwójeczki
Ol ile ja ostatnio ruchu sobie zafundowałam i ...nic!!
Nadal nie ma objawów, które jednoznacznie wskazują,ze to już koniec Dziś w nocy nie mogłam spać, brzuch miałam jak kamień i było mi tak niewygodnie Telepie się jak zatłoczony autobus miejski w godzinach szczytu...no ile tak jeszcze można???
Nadal nie ma objawów, które jednoznacznie wskazują,ze to już koniec Dziś w nocy nie mogłam spać, brzuch miałam jak kamień i było mi tak niewygodnie Telepie się jak zatłoczony autobus miejski w godzinach szczytu...no ile tak jeszcze można???
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
mysia23: ja też największe katusze przeżywam teraz jak mam spać bo każdy ruch w łóżku, obrócenie się z boku na bok booooooooliiiiiiiiii bardzo A wczoraj mnie szyjka okropnie kłuła przez pół dnia, ciekawe czy się przy tym choc trochę bardziej otworzyła
Okropnie niecierpliwa się zrobiłam na tej końcówce
Okropnie niecierpliwa się zrobiłam na tej końcówce
PATRYCJA 27
Początkująca w BB
Kobitki boże jak ja sie strasznie dziś czuje głowa dosłownie pęka mi , nie mówiąc juz o brzuchu i plecach:-(. Zobaczymy co nam powie dziś gin na wizycie
reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
:-( :-( :-( A ja cały czas w dwupaku mimo iz 10 dni temu natura powinna mnie rozpakowac :-( :-( :-(
Dzis jade leżeć na patologii ciąży :-( :-( :-(
Zapewne będą wywoływać mi poród, bo nie mozna dzidzi nosić dłużej niż 42 tygodnie. A 42 tydzien mija u mnie za 4 dni :-( :-( :-(
Miesiączkowe bóle mam od dwóch tygodni. I nic. :-( :-( :-(
Dzis jade leżeć na patologii ciąży :-( :-( :-(
Zapewne będą wywoływać mi poród, bo nie mozna dzidzi nosić dłużej niż 42 tygodnie. A 42 tydzien mija u mnie za 4 dni :-( :-( :-(
Miesiączkowe bóle mam od dwóch tygodni. I nic. :-( :-( :-(