reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
WG om ten drugi - na dole, 3 dni po terminie.
Piękny opisani się obejrzysz, a położą Ci takie małe różowe i wrzeszczące na brzuszek.. ;-)
Jak ktoś przy mnie mówi coś w stylu "jakie to dziecko będzie" to odpowiadam, że łyse, bezzębne, zaślinione i najpiękniejsze na świecie
A swoją drogą niedawno ktoś mi uprzytomnił, że ciąża to niepowtarzalny czas, kiedy kobieta ma 2 głowy, 4 ręce, 4 nogi, a czasem i siusiaka
Ale dzisiaj spokoj... Część z Nas juz rozpakowana,część w szpitalu,a reszta? Pewnie biegacie po schodach,zeby sie zaczelo?
Ja tez bym chciala,zeby i u mnie cos ruszylo.Termin wg om mam na 15 a wg usg na 12,ale te 3cm rozwarcia daly mi nadzieje na przedterminowe rozwiazanie,do tego odszedl mi czop... A jedna Antos ma swoja teorie i wcale Mu sie nie spieszy ;-) ;-) ;-)
Ja tez bym chciala,zeby i u mnie cos ruszylo.Termin wg om mam na 15 a wg usg na 12,ale te 3cm rozwarcia daly mi nadzieje na przedterminowe rozwiazanie,do tego odszedl mi czop... A jedna Antos ma swoja teorie i wcale Mu sie nie spieszy ;-) ;-) ;-)
madzix
Fanka BB :)
ja tez jeszcze jestem i pewnie dłuuugo bede tylko tak sie jakos zrobilo niemrawo-prawie zadnych nowych wiesci ani watkow. W sumie trudno sie dziwic -jedne lutóweczki maja sie sie w kogo wpatrywac a pozostałe - w tym ja z utesknieniem wyczekuja....
reklama