reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Patri, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Może już jutro będziesz lulać swoją Julkę? A który suwaczek masz wg om?

reklama
Patri czekamy na Ciebie i Twoją Julcię :tak:
Nie martw się... u Ciebie to już kwestia godzin a nie dni! Dostaniesz pewnie kroplówkę i ani się obejrzysz, a położą Ci takie małe różowe i wrzeszczące na brzuszek.. ;-)

ani się obejrzysz, a położą Ci takie małe różowe i wrzeszczące na brzuszek.. ;-)
Piękny opis:tak: :happy: :happy: :happy:
Jak ktoś przy mnie mówi coś w stylu "jakie to dziecko będzie" to odpowiadam, że łyse, bezzębne, zaślinione i najpiękniejsze na świecie :-D

A swoją drogą niedawno ktoś mi uprzytomnił, że ciąża to niepowtarzalny czas, kiedy kobieta ma 2 głowy, 4 ręce, 4 nogi, a czasem i siusiaka:szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

:confused: Ale dzisiaj spokoj... Część z Nas juz rozpakowana,część w szpitalu,a reszta? Pewnie biegacie po schodach,zeby sie zaczelo? :-D :-D :-D
Ja tez bym chciala,zeby i u mnie cos ruszylo.Termin wg om mam na 15 a wg usg na 12,ale te 3cm rozwarcia daly mi nadzieje na przedterminowe rozwiazanie,do tego odszedl mi czop... A jedna Antos ma swoja teorie i wcale Mu sie nie spieszy :no: ;-) ;-) ;-)

Joasiek, jak Ci położą na brzuszku takie małe to nie jest wrzeszczące, bo natychmiast się upokaja słysząc bicie serca mamy :tak:

irtasia: ja się nie rozpakowuję jeszcze... i pewnie jeszcze dłuuugo nie :-( :baffled: :-(
Ale nie mogę jakoś przy kompie wysiedzieć bo okropnie mi od tego nogi puchną, więc byczę się na kanapie z książką :cool2:

ja tez jeszcze jestem :wściekła/y: i pewnie dłuuugo bede tylko tak sie jakos zrobilo niemrawo-prawie zadnych nowych wiesci ani watkow. W sumie trudno sie dziwic -jedne lutóweczki maja sie sie w kogo wpatrywac a pozostałe - w tym ja z utesknieniem wyczekuja....

reklama
No właśnie, a to czekanie jest okropne. Ja już odliczam dni, bo na poniedziałek mam skierowanie do szpitala (w razie gdyby wcześniej się nic nie zdarzyło).

Do góry