reklama
ja bym jutro mogla isc do lekaraza, ale boje sie tlumow dzieciakow rzchorowanych (moja pani doktor leczy mnie od urodzenia) i napewno nikt mnie nie przepusci a pozatym w piatek mam sie stawic w szpitalu wiec przez dwa dni to chyb nic mi nie pomoze:-(
Biegunka to objaw przedporodowy- naturalne oczyszczenie organizmu:-) Tak więc może to dziś jest ten dzien Lil Kate. Chociaż ja często mam biegunkę- ale może dlatego, że cały czas łykam żelazo.
A ja mam od godziny skurcze w udach- w okolicach krocza. Takie dosyc bolesne i nieprzyjemne.
A ja mam od godziny skurcze w udach- w okolicach krocza. Takie dosyc bolesne i nieprzyjemne.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
No właśnie jak to jest z tym żelazem i magnezem - od nich są biegunki czy raczej wprost przeciwnie Ja nie mam może wielkich problemów z wypróżnieniem się, ale do biegunek to mi daleeeeeeeko.. powiedziałabym raczej że robię codziennie bobki jak króliczek, małe i twarde co mnie wcale nie cieszy bo ze szwami to już może być ciężko na kibelku :-(
Na mojej ulotce z Tardyferonu (a biorę tez hemofer- przy mojej anemii), w działaniach niepożądanych przy braniu żelaza są zaburzenia żołądkowo-jelitowe takie jak: biegunka lub zaparcie. Tak więc jeden zareaguje biegunką, a drugi będzie miał problemy z wypróznieniem.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ooo... madzik to znaczy jak ta chałwa działa na Ciebie? Pomaga Ci na zaparcia?
Chałwa to mi po głowie już od dawna chodzi bo uwielbiam, ale do tej pory powstrzymywałam się jakoś, bo kilogramów już mi się aż za dużo w tej ciąży uzbierało
Chałwa to mi po głowie już od dawna chodzi bo uwielbiam, ale do tej pory powstrzymywałam się jakoś, bo kilogramów już mi się aż za dużo w tej ciąży uzbierało
madzik79
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
No pomaga . A zaparcia mam niestety solidne :-(. Ostatnio zjadam dwie (takie małe jak batony) dziennie i jest bosko ;-). Próbowałam już wszystkiego - jabłek (zjadam kilka dziennie), muesli z jogurtem naturalnym, smalcu, orzechów itp. specyfików, ale dopiero ta chałwa poskutkowała w 100%
reklama