reklama
Madzia24 Ty się lepiej kuruj kobieto, jak będziesz oddychać z zatkanym nosem?? Nie chciałabym Cię straszyć ale u nas ostatnio dziewczyna ze Szkoły Rodzenia rodziła lekko przeziębiona a mały miał wrodzone zapalenie płuc tak więc wracaj do drówka jak najszybciej
a moje dziecię chyba próbuje wyjść tak się kręci że aż mi łzy ciekna po policzkach ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaa i właśnie chyba potraktowała z pięści moją szyjkę macicy :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
a moje dziecię chyba próbuje wyjść tak się kręci że aż mi łzy ciekna po policzkach ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaa i właśnie chyba potraktowała z pięści moją szyjkę macicy :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Patri z szyjką to może być różnie bardzo, to indywidualna sprawa i u każdego wyglada inaczej, moja jest np skrócona i mam 1,5cm rozwarcia... z Izką miałam tak 4 tygodnie przed porodem ;-)
a są kobiety które jeszcze w dniu porodu mają długie, twarde i zamknięte szyjki więc cóż...
a są kobiety które jeszcze w dniu porodu mają długie, twarde i zamknięte szyjki więc cóż...
mysia23
mama dwójeczki
madzia24 dziewczyny mają racje...musisz koniecznie się wyleczyć, a szybko i skutecznie działają leki jakie zaleci lekarz, bo wie na co jakie...
Ja ja nawet wstałam silna i wyspana, tylko krzyż mi doskwiera i mały naciska mi na szyjkę swoją główeczka Nic przyjemnego...ale to chyba po wczorajszym intensywnym dniu...
Ja ja nawet wstałam silna i wyspana, tylko krzyż mi doskwiera i mały naciska mi na szyjkę swoją główeczka Nic przyjemnego...ale to chyba po wczorajszym intensywnym dniu...
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Rzeczywiscie przeziebienieprzydaloby sie przepędzić! Na gardlo płukanka roztworem soli w wodzie, a na kaszel, no cóż, naturalne babcine rady na ten czas chyba najlepsze są... Życzę zdrówka.
U mnie na razie spokojnie, czop zaczyna mnie opuszczac, surczy az tak mocnych nie czuje. To juz lada dzien. Żyję jakby w innym świecie, na razie w swiecie doznan z wlasnego ciala.... Bedziemy w kontakcie.
U mnie na razie spokojnie, czop zaczyna mnie opuszczac, surczy az tak mocnych nie czuje. To juz lada dzien. Żyję jakby w innym świecie, na razie w swiecie doznan z wlasnego ciala.... Bedziemy w kontakcie.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Zapowiadaja nadchodzącą epidemię grypy, więc naprawdę nie ma żartów Najlepiej w tym okresie po prostu unikać ludzi i codziennie aplikować sobie coś wzmacniającego.. herbatka z sokiem malinowym, cytrynką, miodem.. co kto lubi
A u mnie póki co cisza.. poza tym że wieczorami tak mnie w pachwinach boli że nie mogę się ruszać, to zero objawów zbliżającego się porodu. Jutro do lekarza na kontrolę.
A u mnie póki co cisza.. poza tym że wieczorami tak mnie w pachwinach boli że nie mogę się ruszać, to zero objawów zbliżającego się porodu. Jutro do lekarza na kontrolę.
a znacie dziewczyny jakies "babcine sposoby" na kaszel? wypilam juz dwie butle syropu i nic nie pomoglo
pozatym czuje sie rozrywana od srodka przez moje dziecko. ne wtrabiam juz. a forma psychiczna to jest chyba w skali od 1 do 10 na poziomie (-10):sick: i nie moge sie doczekac kiedy bede mogla zrobic sobie moje kochane paznokcie. tydzien po porodzie juz mnie nic nie powstrzyma
pozatym czuje sie rozrywana od srodka przez moje dziecko. ne wtrabiam juz. a forma psychiczna to jest chyba w skali od 1 do 10 na poziomie (-10):sick: i nie moge sie doczekac kiedy bede mogla zrobic sobie moje kochane paznokcie. tydzien po porodzie juz mnie nic nie powstrzyma
reklama