reklama
agusia9915
Matka wariatka
ja pierdole nie rodze:ninja:
dzis zero ale to zero skórcza ani jednego , nigdy mi sie to nie zdazyło przez cala ciaze
ale za to mam wysterylizowana chate czyzby syndrom wicia gniazda!?
Jutro o 12 KTG i USG a w szpitalu . Jestem ciekawa co mi powie tym razem moj gin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy wam tez odchodzi czop?(w takich ilosciach?)
mi odchodzi od 3 tygodni i to w niemałych ilosciach mam wrazenia ze mam go po sama szyje i dlatego taki brzuch wielki!
Połozna wczoraj pyta sie mnie :
-czemu ten brzuch taki wielki
ja - nie wiem !
ona - tam sa dwie dzidze!?
ja - nie jedna !
ona - to ile to dziecko wazy ?
mogłam powiedziec ze to dlatego ze mam tak duzo tego czopu
dzis zero ale to zero skórcza ani jednego , nigdy mi sie to nie zdazyło przez cala ciaze
ale za to mam wysterylizowana chate czyzby syndrom wicia gniazda!?
Jutro o 12 KTG i USG a w szpitalu . Jestem ciekawa co mi powie tym razem moj gin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy wam tez odchodzi czop?(w takich ilosciach?)
mi odchodzi od 3 tygodni i to w niemałych ilosciach mam wrazenia ze mam go po sama szyje i dlatego taki brzuch wielki!
Połozna wczoraj pyta sie mnie :
-czemu ten brzuch taki wielki
ja - nie wiem !
ona - tam sa dwie dzidze!?
ja - nie jedna !
ona - to ile to dziecko wazy ?
mogłam powiedziec ze to dlatego ze mam tak duzo tego czopu
Mi żaden czop nie odchodzi. Ale tylko przy trzecim porodzie odszedł mi czop na kilka godzin przed samym porodem, w przypadku dwóch pierwszych porodów niczego nie zauważyłam
Powiem więcej, od jakiegoś czasie odczuwam straszną suchośc w pochwie, też tak ma któraś z Was? Czytałam, że pod koniec ciąży zwiększa się wydzielina z pochwy, a u mnie odwrotnie
Powiem więcej, od jakiegoś czasie odczuwam straszną suchośc w pochwie, też tak ma któraś z Was? Czytałam, że pod koniec ciąży zwiększa się wydzielina z pochwy, a u mnie odwrotnie
Za to od godziny walczę z bólem zęba- to taki ząb do usunięcia, czekam aż urodzę bo mój dentysta nie chciał tego robić w czasie ciąży. I zastanawiam się czy mi sam ten ból przejdzie czy wziąć Apap...Trochę się boję, że tabletka może zaszkodzić dzidzi. Ale z drugiej strony ból jest okropny. Już dla zajęcia się czyms innym weszłam na forum, żeby nie myslec o tym bólu...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
U mnie też czopa ani nawet maluśkiego czopeczka ni widu ni slychu.. ciekawa jestem czy jak się robi rozwarcie np. na 3cm i nie ma ciągle jeszcze skurczów, to ten czop tam jeszcze dalej siedzi? Czy nie powinien wtedy już wypaść
A plecy też mnie napierdzielają okrutnie.. wogóle to materac do spania tak się już pode mną zapada, że śpię powyginana i dzień w dzień budzę się z obolałymi plecami od karku aż po kość ogonową
A plecy też mnie napierdzielają okrutnie.. wogóle to materac do spania tak się już pode mną zapada, że śpię powyginana i dzień w dzień budzę się z obolałymi plecami od karku aż po kość ogonową
reklama