reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Oj Irtasia, ale Jacki dostarcza Ci ostatnio wrażeń :nerd:

Próbowałaś coś pokombinować z laptopem :confused:
Dzis go wlaczylam i niechodzi:-(
ale ugadalismy sie ze szwagrem ze on to wezmie na siebie ze to jego dzieci zalaly i pujdzie to na ubezpieczenie chociaz moze polowe dostane to sie czesc splaci i nowy zamowi:baffled:

reklama
Ten helloween juz mi bokiem wychodzi chodza i dzwonia mi tu te dzieci juz od 18 :baffled: Jenni marudzi ale ani jej nie klade bo ja obudza i dopiero bedzie a Jacki poszla ze sasiadka i jej dziecmi tez na obchod:baffled:
A my z Madzią dzisiaj sobie zdałyśmy sprawę, ze w tym roku jest zupełna cisza z Halloween. W poprzednich latach promowano rózne dynie, w tel też pokazywały sie rózne symbole. A dzisiaj nic.

U nas trochę symboli się pokazało w marketach, dziś widziałam też dzieciaki poprzebierane pod blokiem, ale jakoś to wszystko przyciszone w tym roku faktycznie.

U nas trochę symboli się pokazało w marketach, dziś widziałam też dzieciaki poprzebierane pod blokiem, ale jakoś to wszystko przyciszone w tym roku faktycznie.

Według mnie całe szczęście,jakos nie jestem zwolennikiem tego "święta".Fakt,też zauważyłam wyciszenie...

Ja tez jakos nie przepadam za tym halloween.Moje dzieciaki pochodziły troche,ale nikt ich nie wpuscił:baffled::sorry2:.Wiedzialam,ze tak bedzie i sama kupilam im cukierki Wedla i chocobonsy:-p.Troche im tym humor poprawiłam;-):tak:

Tu się bardzo hucznie obchodzi Halloween. Fajerwerków jest więcej niż na Sylwestra:-p Jednak ku mojemu zdziwieniu tu, w tej mniejszej miejscowości gdzie teraz mieszkam, dzieciaki nie chodziły... a ja się przygotowałam:sorry2: Za to w Dublinie na osiedlach pełno dzieciaków. W tamtym roku bałam się, że nam słodyczy nie wystarczy:-p
A to moje skromne dekoracje halloween' owe;-)

Witam :-)
Dzis wyleciala mi blomba siedziala az miesiac a zab leczony kanalowo 3 miesiace:wściekła/y: dziura wielka na calego palca:baffled:

reklama
Tu się bardzo hucznie obchodzi Halloween. Fajerwerków jest więcej niż na Sylwestra:-p Jednak ku mojemu zdziwieniu tu, w tej mniejszej miejscowości gdzie teraz mieszkam, dzieciaki nie chodziły... a ja się przygotowałam:sorry2: Za to w Dublinie na osiedlach pełno dzieciaków. W tamtym roku bałam się, że nam słodyczy nie wystarczy:-p
A to moje skromne dekoracje halloween' owe;-)

U nas tez niezbyt duzo dzieci chodzilo,ale mimo to bylo swietnie. Az sie wzruszylam jak zobaczylam male szkraby poprzebierane i takie szczesliwe. A Milenka jaka byla zachwycona petardami i tym ze duchy chodza po ulicach. Mi to sie bardzo podoba, ale tylko tutaj. W Polsce to swieto jest dziwne i nie pasuje poprostu, a tutaj to jest ich tradycja od dawien dawna.

Do góry