reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Gosia :szok: co właściwie Ci dolega :confused: powiedzieli Ci :confused: To jakaś rwa kulszowa czy coś innego :confused: Oby Ci to szybko przeszło życzę!
Ale ktg to Ci chyba nie robili :sorry2: chyba, że ukrywasz przed nami następną ciążę :-D

Gosia duzo zdrowka zycze:tak:
Ja dzis bylam u dentysty robic ponownie chyba poraz 10 moja 5-tke po tym jak mi w sobote blomba wypadla:baffled: tym razem po wyczyszczeniu zrobili rentgena czy w miejscu po nerwie jest dobrze wypelnione ,robili bez znieczulenia ale jak mi sie dostal do nerwa przy 6-tce to az podskoczylam bo tez byla dziurawa z boku a na dodatek rano wypadla mi koronka z 3-ki:wściekła/y: i w przyszlym tygodniu ja bede robic jak narazie to od czerwca robie caly czas 2 zeby:szok: a gdzie tam koniec:baffled:

Gosiu współczuję bardzo, wiem co to znaczy silny ból pleców, makabra :no::-(

irtasia ja też ostatnio miałam bez znieczulenia grzebanie w zębie, niby już bez nerwa, ale głowa mnie potem bolała przez 2 dni po tej wizycie

reklama
Irtasia masz pecha z tymi zębami :baffled: albo tak kiepsko robią że aż 10 razy jeden ząb :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry