reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Gosia :szok: co właściwie Ci dolega :confused: powiedzieli Ci :confused: To jakaś rwa kulszowa czy coś innego :confused: Oby Ci to szybko przeszło życzę!
Ale ktg to Ci chyba nie robili :sorry2: chyba, że ukrywasz przed nami następną ciążę :-D

Gosia duzo zdrowka zycze:tak:
Ja dzis bylam u dentysty robic ponownie chyba poraz 10 moja 5-tke po tym jak mi w sobote blomba wypadla:baffled: tym razem po wyczyszczeniu zrobili rentgena czy w miejscu po nerwie jest dobrze wypelnione ,robili bez znieczulenia ale jak mi sie dostal do nerwa przy 6-tce to az podskoczylam bo tez byla dziurawa z boku a na dodatek rano wypadla mi koronka z 3-ki:wściekła/y: i w przyszlym tygodniu ja bede robic jak narazie to od czerwca robie caly czas 2 zeby:szok: a gdzie tam koniec:baffled:

Gosiu współczuję bardzo, wiem co to znaczy silny ból pleców, makabra :no::-(

irtasia ja też ostatnio miałam bez znieczulenia grzebanie w zębie, niby już bez nerwa, ale głowa mnie potem bolała przez 2 dni po tej wizycie

reklama
Irtasia masz pecha z tymi zębami :baffled: albo tak kiepsko robią że aż 10 razy jeden ząb :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry