reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Jacki jakis czas temu chciala umyc sobie monitor i psiknela ze spryskiwacza i momentalnie zaczol sie dymic i bylo bum i koniec :baffled: ma zdolnosci dziewczyna:baffled:
A dzis rano patrze gdzie moj laptop a mial sie suszyc i myslalam ze go Jacki wziela do szkoly , maz tam zadzwonila ja tam ciulalam i sie okazalo ze schowala u Chrisa pod poduszka i zaczela klamac i wciskac pierdoly:baffled: i co ja mam z nia zrobic:confused:

reklama
a ja dzis z rana mialam latanine:baffled: poszlam dzis z Chrisem do przedszkola a
Jacki mialam zadzwonic kiedy ma wyjsc i co sie okazalo ze poszla do szkoly bez plecaka a kluczy tez niemiala:baffled: no to ja biegiem do domu po plecak i jej do szkoly musialam zaniesc:baffled: ojej ta to glowy kiedys zapomni:sorry2:

Agusia a masz leki na to gardło?Dbaj o siebie kobito.
Mnie też bolały plecy,polecam termofor z gorącą wodą,na troche pomogło.:tak:

reklama
Ten helloween juz mi bokiem wychodzi chodza i dzwonia mi tu te dzieci juz od 18 :baffled: Jenni marudzi ale ani jej nie klade bo ja obudza i dopiero bedzie a Jacki poszla ze sasiadka i jej dziecmi tez na obchod:baffled:

Do góry