reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
:-DJa też już dołączyłam do mam z @. Brzuch u dołu bolał mnie już od jakiś 2 miesięcy i nagle niespodziewanie dostałam @. Nieuniknione to :-(

Agusia, ja akurat nie mam @, ale mam za to dola. Wiec chyba we dwie razniej:tak: piwko sobie wypilam i Gwen Stefani slucham:tak: tobie tez polecam jak lubisz (i piwo i gwen:cool2:)

ale ja piwa nie mam a Endriusza w tyrce jeszcze długo bedzie(nie ma kto mi kupić)
ale przytulam i tak
fakt we dwie razniej
kurcze własnie sobie uswiadomiłam, ze przy tych lekach nawet piwka nie moge(na zatrzymanie krwotoków)

Oj, Agusia, to naprawde nieciekawie:-( sciskam cie mocno, a jak maz wroci to tez niech cie wysciska (nie za mocno, zeby maluchy za szybko rodzenstwa nie mialy:-p)

a tak serio to podobno seks zmniejsza negatywne objawy @:tak:

reklama
lil ja mam wkładke ;-)
to nie przez @ cos jest nie tak i niewiadomo co
jak sie skalecze to jest identyko tylko ,ze leci ciurkiem z małej rany
krzepliwosc mam w normie juz robiłam
powód nieznany

Do góry